SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareOdorizanteOdorizant pentru cameraRezerva odorizant electric Stay Cool Watermelon 20ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Glade
  • Glade
Glade

Rezerva odorizant electric Stay Cool Watermelon 20ml

-30%
De la 07.06.2022 la 03.01.2023Vezi toate produsele
Produs momentan indisponibil online

Rezeva lichida odorizant electric, note de pepene verde si castravete.

-30%

Promotii valabile din 08/06/22 pana in 03/01/23

Ciocolata neagra cu cacao 74% 100g
Produs momentan indisponibil online
42681

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Rotiti priza dispozitivului daca este nevoie. Desfaceti capacul sticlei cu parfum si introduceti-o in dispozitiv. Introduceti intotdeauna dispozitivul in priza in pozitie verticala, pastrand sticla dreapta tot timpul. Pentru a regal inte nsitatea parfumului, flositi rotita de pe dispozitiv. Spalati-va mainile dupa manipularea produsului. A se utiliza numai in spatii bine ventilate. A nu se lasa la indemana copiilor.
Volum alcool
0

ID: 3653

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.