SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareOdorizanteOdorizant pentru cameraOdorizant de camera electric + Rezerva Truqoise Oasis 19ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Air Wick
Air Wick

Odorizant de camera electric + Rezerva Truqoise Oasis 19ml

1452.11 Lei/L
1452.11 Lei/L
27,59 Lei

Air Wick a fost dezvoltat in anul 1943 si a fost intampinat cu bratele deschise, a fost unul dintre primele dispozitive de eliminare a mirosurilor care arata extraordinar si lasa casele din Statele Unite mirosind curat si proaspat. Noua tehnologie Life Scents a odorizantelor de camera Air Wick permite difuzarea simultana a 3 arome care se pot percepe individual in colturi diferite ale incaperii. Air Wick Turqoise Oasis imbina mirosul lemnului uscat in soare, stropi din apa marii si briza calda avantului.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

detalii de utilizare
Indepartati capacul de plastic al rezervei de parfum.ta inainte de utilizare. Introduceti cu fermitate rezerva de parfum in partea inferioara a aparatului, pana cand auziti "clic". Asigurati-va ca rezerva de parfum este in pozitie verticala. Introduceti aparatul asamblat intr-o priza functionala. Pentru a mari sau reduce intensitatea emisiei de parfum, actionati discul din partea de sus a aparatului. Pozitia 1 de reglaj corespunde unei emisii reduse de parfum. Pozitia 5 de reglaj corespunde uneiemisii ridicate de parfum.
Volum alcool
0

ID: 7276