Here is Product Details Sticky Short Info
  • Prevent

Prevent | Aerosol pentru dezghetare 300ml

Produs momentan indisponibil online

Aerosolul poate fi folosit pentru dezghetarea suprafetelor din sticla, a autovehiculelor, a vitrinelor, geamurilor, incuietoarelor, franelor de mana inghetate. Cu ajutorul continutului produsului, puteti sa indepartati gheata rapid si cu usurinta. Compozitia optima face posibila utilizarea eficienta si la temperaturi foarte scazute.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
A se agita recipientul inainte de utilizare! Pulverizati continutul de la o distanta de 15-20 cm pe partea superioara a suprafetei inghetate, urmarind topirea stratului de gheata, inaintati de sus in jos, atat timp cat acest lucru este necesar! Dupa topirea ghetii, resturile pot fi indepartate cu usurinta cu o carpa moale sau cu stergatoarele de parbriz. A nu se lasa la indemana copiilor. Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: Poate exploda daca este incalzit.
Detalii pastrare produs
A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinte, scantei, flacari sau alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Evitati sa inspirati spray-ul.
Volum alcool
0

ID: 93862

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.