Here is Product Details Sticky Short Info
  • Delhaize
Delhaize

Detergent lichid capsule Duo floral 32x25g

39,99 Lei

34 de capsule cu detergent lichid pentru spalare 3in1, parfum de flori exotice si efect de stralucire. Pentru haine colorate.

  • Delhaize

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
A se citi instructiunile de pe ambalaj inainte de utilizare.
Detalii pastrare produs
Inchideti bine cutia dupa fiecare utilizare si pastrati-o intr-un loc rece si uscat. Nu pastrati la temperaturi extreme.
Volum alcool
0

ID: 54819

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.