Here is Product Details Sticky Short Info
  • Expert wipes

Expert wipes | Solutie dezinfectanta pentru suprafete 2L

-30%
De la 29.03.2022 la 03.01.2023Vezi toate produsele
Produs momentan indisponibil online

Solutie dezinfectanta pentru suprafete. Lichid folosit pentru igiena pielii si suprafetelor in domeniul casnic, industrial, agroalimentar si in colectivitati, de catre publicul larg, cu exceptia unitatilor sanitare.

-30%

Promotii valabile din 30/03/22 pana in 03/01/23

Servetele umede 15 buc
Produs momentan indisponibil online
48340

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Recomandat pentru:mteriale ceramice ( gresie, faianta), metale, produse eloxate, textile, melamina, sticla, materiale plastice. A nu se amesteca cu alte produse. Pentru igiena umana: se aplica prin pulverizare, o cantitate suficienta de produs nediluat, direct pe piele si se maseaza. Timpul de contact pentru activitate bactericida :30 secunde, pentru activitate fungicida: 30 secunde.
Detalii pastrare produs
Temperatura depozitare: maxim 40 grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 25694

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.