SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareCuratenie casaSolutii suprafete baieDetergent suprafete Puternic in mod natural anticalcar 750ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Cillit Bang
Cillit Bang

Detergent suprafete Puternic in mod natural anticalcar 750ml

30.08 Lei/L
30.08 Lei/L
22,56 Lei

Detergent suprafete Puternic in mod natural impotriva calcarului Cillit Bang. Concentrat in acid citric. Combina expertiza Cillit Bang cu acid citric concentrat - un agent anti calcar natural prezent in citrice - pentru a elimina eficient calcarul, rugina si curata materialele de etansare, lasand in urma o baie stralucitoare.

  • Eco

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Ideal pentru: chiuvete, toalete, sticla, faianta, granit, lemn de stejar, suprafete ceramice, cazi, dusuri, otel inoxidabil. Nu se recomanda utilizarea pe: arama, cupru, marmura slefuita.
Volum alcool
0

ID: 40326

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.