Here is Product Details Sticky Short Info
  • Rivex-Expert

Rivex | Expert | Solutie pentru suprafete multiple 750ml

20.65 Lei/L
20.65 Lei/L
15,49 Lei

Solutie pentru suprafete inox, ceramica, sticla, oglinzi. Datorita formulei cu efect antistatic dupa curatare se creaza un strat protector rezistent la urmele de apa si ale amprentelor digitale pentru mentinerea aspectului proaspat lustruit pentru mai mult timp dar si o curatare ulterioara mai usoara.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Poate fi folosit pentru curatarea suprafetelor din locuinta precum cele din otel inoxidabil placi ceramice blaturi de bucatarie cabine de dus din sticla oglinzi suprafcete metalice si orice alte suprafete stralucitoare dure.
Volum alcool
0

ID: 8425

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.