Here is Product Details Sticky Short Info
  • Pur
  • Pur
Pur

Detergent pentru vase Balsam 750ml

13.67 Lei/L
13.67 Lei/L
10,25 Lei

Detergent pentru spalarea manuala a vaselor. Pur Balsam cu efect de casmir ofera o atingere delicata, are pH neutru si o formula testata dermatologic. Degreseaza puternic si ingrijeste. Atingere delicata.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Atentie. Provoaca o iritare grava a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului.
Detalii pastrare produs
Pastrati in incaperi uscate, la temperaturi intre 5 grade Celsius si 40 grade Celsius. A se feri de inghet.
Volum alcool
0

ID: 58852

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.