Here is Product Details Sticky Short Info
  • Nivea Men

Nivea Men | Deodorant Spray deep boost 150ml

81.67 Lei/L
81.67 Lei/L
12,25 Lei

Spray anti-perspirant pentru barbati.Protejeaza eficient impotriva transpiratiei. Protejeaza impotriva mirosurilor neplacute.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Se aplica pe pielea uscata si curata a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnica. A se agita, inainte de utilizare. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 8886

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.