Here is Product Details Sticky Short Info
  • Garnier-Skin Naturals

Garnier | Skin Naturals | Deodorant spray Action Control Maximum Resist 150ml

89.00 Lei/L
89.00 Lei/L
13,35 Lei

Garnier skin geo spray 150 ml. Tehnologie inovatoare care protejeaza pielea impotriva transpiratiei cauzate de temperaturi ridicate. Imbogatit cu mieralit, un mineral ultra-absorbant de origine vulcanica, care protejeaza impotriva mirosurilor neplacute pana la 72 de ore. Uscare rapida, delicat cu pielea. Fara alcool, fara parabeni. Testat dermatologic. Eficaacitate dovedita: pastreaza prospetimea pana la 45 de grade Celsius. Eficacitate maxima pana la 72 de ore impotriva mirosurilor neplacute.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Agitati bine produsul. Pulverizati de la o distanta de 15 centimetri. In cazul blocarii pulverizatorului, tineti produsul cu capul in jos si clatiti-l cu apa fierbinte. Atentie: Aerosol extrem de inflamabil. Recipent sub presiune. Poate exploda daca este incalzit. Tineti departe de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari deschise si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. A nu se pulveriza pe flacara deschisa sau pe orice material incandescent. A nu se gauri sau arde nici dupa golire.A se feri de lumina soarelui. Nu expuneti la temperaturi de peste 50 de grade Celsius. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati pulverizarea spre ochi sau pe pielea iritata si inhalarea deliberata. Nu folositi pentru orice alt scop decat cel pentru care produsul este destinat. A nu se utiliza intr-un spatiu inchis.
Volum alcool
0

ID: 10736

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.