SUPERMARKET ONLINEApa si sucuriSucuriCarbogazoaseApa tonica Bitter cu aroma de lamaie 0.33l
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Schweppes
Schweppes

Apa tonica Bitter cu aroma de lamaie 0.33l

9.64 Lei/L
9.64 Lei/L
3,18 Lei

Adevarata bautura dulce amaruie creata in 1957. Cu aroma de chinina, pentru cei care se bucura de placerea sofisticata a unui gust unic, adult. Bucurati-va de el simplu sau amestecat cu alcool.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi0 g/100 g
Valoare energetica52 kcal/100 g
Glucide12.6 g/100 g
Sodiu0 g/100 g
Proteine0 g/100 g
Ingrediente
Apa, zahar, dioxid de carbon, acidifiant acid citric, conservant sorbat de potasiu, arome inclusiv chinina. Arome naturale sau identic naturale conform hotararii guvernului republicii moldova nr. 996 din 20.08.2003.
detalii de utilizare
Consumat cu atentie de catre persoanele care au indicatii medicale privind consumul de zahar si produse cu zahar sau cu derivati ai acestuia.
detalii pastrare produs
Produsul se pastreaza in loc racoros, ferit de inghet si soare.
Volum alcool
0

ID: 6800

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nicio responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.