SUPERMARKET ONLINEApa si sucuriApaApa plataApa naturala, necarbogazificata 5L
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Izvorul Minunilor
Izvorul Minunilor

Apa naturala, necarbogazificata 5L

1.31 Lei/L
1.31 Lei/L
6,55 Lei

Apa minerala naturala, slab mineralizata, necarbogazificata. Recomandata in alimentati sugarilor. Sodiu: 0.9 mg/l, magneziu: 3.3 mg/l, calciu: 17 mg/l, potasiu 0.6 mg/l, hidrogencarbonati: 71.8 mg/l.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Nu se recomanda utilizarea aperi carbogazificate in alimentatia sugarului. Nu se recomanda utilizarea apei minerale naturale carbogazificate la reconstituirea laptelui.
Detalii pastrare produs
A se feri de actiunea directa a razelor solare si de inghet.
Volum alcool
0

ID: 68137

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.