Sari peste
Mega image logo

Buna,

Contul meu
0

Comanda acum si ai LIVRARE GRATUITA, la achizitii peste 50 lei cu livrare in 2 ore si peste 250 lei cu livrare a doua zi!

Reducem Risipa

#BunPentruNoiToți e promisiunea noastră prin care ne angajăm să facem bine, pentru noi și pentru lumea din jur: pentru natură, pentru planetă și pentru generațiile viitoare. Vrem să păstrăm o lume bună pentru noi toți, așa că acordăm atenție tuturor gesturilor mici pe care le putem face astăzi, dar cu impact mare pentru ce vom avea mâine.

Zi de zi, în activitatea noastră, facem un pas mai departe prin reducerea risipei alimentare, a risipei de plastic și de energie.

Ajută-ne și tu! Împreună, facem mai mult bine pentru ce lăsăm în urma noastră!

Împreună, reducem risipa de plastic

Suntem toți responsabili ca ambalajele din plastic să nu ajungă în mediul înconjurător. Împreună, facem un pas mai departe. Noi, la Mega Image, reușim să reciclăm până la 1.400 de tone de plastic într-un singur an. Ajută-ne și tu să folosim mai puțin plastic și alege săculeții reutilizabili. Împreună, reducem risipa și folosim mai puțin plastic. Fiecare gest contează pentru lumea din jur.

Împreună, reducem risipa de energie

Împreună, avem grijă de toate resursele și le folosim cât mai responsabil. La Mega Image, am crescut în acest an cu peste 70% cantitatea de energie verde folosită în operațiunile noastre, față de anul trecut. Ajută-ne și tu să nu o risipim! Ai grijă să deschizi ușile frigiderelor doar când știi ce ai nevoie și închide-le repede pentru un consum de energie mai redus. Împreună, facem un pas mai departe, bun pentru toată lumea din jur. #BunPentruNoiToti

Împreună, reducem risipa de alimente

Bun pentru noi toți este promisiunea noastră prin care ne angajăm și mai mult să facem bine din tot ce avem noi bun. Iar mâncarea bună este lumea noastră, de aceea vrem să ne unim eforturile să nu ajungă risipă. Noi, Mega Image, am redus risipa de alimente cu 1800 de tone față de anul trecut și nu ne oprim aici. Ajută-ne și tu, alegând să cumperi produsele cu eticheta ”Vânzare accelerată”, fie că vorbim despre legume, fructe sau produse lactate.