Rulouri cu branza de capra si dulceata de rosii
De catre reteta Mega Image
Pentru un aperitiv iesit din comuni, iti propunem combinatia de branza de capra cu dulceata de rosii, pentru rulorui
Dificultate
MediuDurata
1'- 30'Pret
RedusNota
5 din 5Clasic
Altele
Aperitiv

Ingrediente pentru 4 Persoane
4 Persoane
- 4 foi de tortilla
- 200 g jambon
- 200 g branza de capra tartinabila
- 2 linguri cu zeama de lime
- 200 g zahar brun
- 450 g rosii
- 2 linguri cu ulei de masline
- sare, praf de chili (optional)
Incepe gatitul
Pasul 1: Pentru dulceata, curata de pielite rosiile, taie-le marunt si pune-le intr-o cratita cu baza mai groasa. Adauga zaharul si un praf de sare, amesteca si pune pe foc mic, fara sa acoperi vasul. Lasa sa scada, amestecand mereu sa nu se prinda.
Pasul 2: Ia de pe foc atunci cand dulceata a ajuns la consitenta dorita si incorporeaza zeama de lime pentru un gust mai fresh. Optional, mai poti adauga un praf de chili.
Pasul 3: Unge foile de tortilla cu un strat generos de branza de capra, pune deasupra o fasie de jambon (sau sunca slaba) si impatureste ca pe sarmale. incinge uleiul si rumeneste rulourile pe ambele fete.
Pasul 4: Serveste-le calde cu dulceata de rosii.
Pasul 2: Ia de pe foc atunci cand dulceata a ajuns la consitenta dorita si incorporeaza zeama de lime pentru un gust mai fresh. Optional, mai poti adauga un praf de chili.
Pasul 3: Unge foile de tortilla cu un strat generos de branza de capra, pune deasupra o fasie de jambon (sau sunca slaba) si impatureste ca pe sarmale. incinge uleiul si rumeneste rulourile pe ambele fete.
Pasul 4: Serveste-le calde cu dulceata de rosii.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
Altele
Gustare,Mic dejun,Brunch
Toate sezoanele
Aperitiv