Ratatouille
De catre reteta Mega Image
Te inspiram cu acest ratatouille, special pentru o zi calduroasa de vara!
Dificultate
MediuDurata
31'- 60'Pret
MediuNota
3 din 5Clasic
Altele
Aperitiv

Ingrediente pentru 4 Persoane
4 Persoane
- 1 dovlecel
- 1 vanata
- 2 rosii
- 3 ardei grasi colorati
- 2 cepe
- 2 catei de usturoi
- 2 cutii de rosii in sos tomat
- 2 lingura cu ulei de masline
- 2 frunze de dafin
- oregano verde
- cimbru verde
- sare, piper
Incepe gatitul
Pasul 1: Taie in bucati potrivite legumele spalate si curatate in prealabil.
Pasul 2: Incinge uleiul intr-o cratita incapatoare, caleste usturoiul taiat fin si adauga celelalte legume. Asezoneaza cu sare si piper proaspat macinat. Caleste-le impreuna cateva minute, apoi completeaza cu rosiile in sos tomat, frunzele de dafin, cate 2-3 fire de cimbru si
Pasul 3: Mai lasa pe foc potrivit, acoperit, 10-15 minute, fara a amesteca foarte des pentru a nu zdrobi legumele. inainte de servire, garnisteste cu plante aromatice proaspete, pentru un plus de gust.
Pasul 2: Incinge uleiul intr-o cratita incapatoare, caleste usturoiul taiat fin si adauga celelalte legume. Asezoneaza cu sare si piper proaspat macinat. Caleste-le impreuna cateva minute, apoi completeaza cu rosiile in sos tomat, frunzele de dafin, cate 2-3 fire de cimbru si
Pasul 3: Mai lasa pe foc potrivit, acoperit, 10-15 minute, fara a amesteca foarte des pentru a nu zdrobi legumele. inainte de servire, garnisteste cu plante aromatice proaspete, pentru un plus de gust.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Frantuzesc
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Aperitiv