Cotlet de porc la gratar
De catre Marius Tudosiei
Cateodata, carnea are nevoie de un ingredient secret pentru a-i desavarşi gustul. Am ales pentru acest cotlet de porc otetul balsamic crema, pe care vi-l recomand cu caldura pentru marinare.
Dificultate
MediuDurata
31'- 60'Pret
MediuNota
Reteta nu a fost votataClasic
Altele
Fel principal

Ingrediente pentru 4 Persoane
4 Persoane
- 4 cotlete de porc
- verdeata
- zeama de lamaie
- 2 cepe rosii
- ou fiert (optional)
- ulei de masline
- otet balsamic crema
- sare, piper
Incepe gatitul
Pasul 1: Pregateşte intr-o punga cu zip baitul pentru carne: taie ceapa felii si toarna deasupra 3-4 linguri cu otet balsamic, sare si piper dupa gust.
Pasul 2: Adauga si feliile de cotlet de porc peste care ai pulverizat ulei de masline si inchide ermetic punga. Da la rece cateva ore sau, cel mai bine, peste noapte.
Pasul 3: Pune carnea pe gratarul incins si frige-o pe ambele parti. Serveşte carnea alaturi de o salata de frunze verzi (rucola, patrunjel, baby spanac) stropita cu zeama de lamaie si jumatati de oua fierte.
Pasul 2: Adauga si feliile de cotlet de porc peste care ai pulverizat ulei de masline si inchide ermetic punga. Da la rece cateva ore sau, cel mai bine, peste noapte.
Pasul 3: Pune carnea pe gratarul incins si frige-o pe ambele parti. Serveşte carnea alaturi de o salata de frunze verzi (rucola, patrunjel, baby spanac) stropita cu zeama de lamaie si jumatati de oua fierte.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Fel principal