Frigarui de berbecut
De catre Marius Tudosiei
Frageda si foarte gustoasa, carnea de berbecut este ideala pentru gratar, mai ales pentru cei care sunt tentati de gustul usor mai pronuntat.
Dificultate
MediuDurata
31'- 60'Pret
RidicatNota
Reteta nu a fost votataClasic
Altele
Fel principal

Ingrediente pentru 2 Persoane
2 Persoane
- 200 g carne de berbecut
- 200 g telemea de vaca
- 3 ardei capia
- patrunjel
- coaja si suc de lime
- seminte de mustar
- usturoi uscat
- ulei de masline
- maghiran uscat
- sare, piper boabe
Incepe gatitul
Pasul 1: Pentru marinada, amesteca ingredientele si toarn-o peste carnea taiata bucati. Lasa cateva ore la rece.
Pasul 2: Pune carnea pe betele de frigarui inmuiate in prelabil in apa macar o ora, astfel incat sa nu se arda pe grill.
Pasul 3: Coace ardeii, decojeste-i si taie in bucati potrivite. Marunteste verdeata si sfarama branza telemea.
Pasul 4: Asaza frigaruile pe un pat format din verdeata, branza sfaramata, felii de ardei copt, toate stropite cu ulei de masline si condimentate cu un strop de piper macinat. Serveste-le alaturi de un pahar cu sauvignon alb sau roze.
Pasul 2: Pune carnea pe betele de frigarui inmuiate in prelabil in apa macar o ora, astfel incat sa nu se arda pe grill.
Pasul 3: Coace ardeii, decojeste-i si taie in bucati potrivite. Marunteste verdeata si sfarama branza telemea.
Pasul 4: Asaza frigaruile pe un pat format din verdeata, branza sfaramata, felii de ardei copt, toate stropite cu ulei de masline si condimentate cu un strop de piper macinat. Serveste-le alaturi de un pahar cu sauvignon alb sau roze.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Fel principal