Incepe gatitul
Pasul 1: Caleste intr-o tigaie mare, in ulei incins, ceapa tocata marunt ghimbirul ras, ardeii chili uscati toca-ti si usturoiul. Dupa ce se rumenesc, adauga ardeiul rosu taiat cuburi potrivit de mari, caleste-le 3 minute, apoi adauga pasta de curry. Amesteca bine, pana cand compoziia devine omogena, dupa care adauga rosiile cuburi.
Pasul 2: Intre timp, intr-o alta tigaie cu ulei incins, prajeste pulpele de pui, taiate in prealabil cuburi. In amestecul de legume adauga laptele de cocos si smantana, redu focul si lasa la fiert inca 30 de minute.
Pasul 3: Adauga ardeiul jalapeno si puiul, apoi mai lasa pe foc inca 30 de minute, pana cand compozitia incepe sa se ingroase.
Pasul 4: Fierbe orezul basmati, adauga sare, piper si unt.
Pasul 5: Intr-o farfurie intinsa, pune doua linguri de orez, peste acesta adauga curry-ul de pui si serveste cu iaurt, chutney de mango si coriandru proaspat.