Peste invelit in varza dulce si spanac
De catre Joseph Hadad
Iti propunem o reteta inedita si de sezon, conceputa de chef Joseph Hadad, pe care sa o incerci la urmatoarea cina in doi: peste invelit in varza dulce si spanac

Mediu
31'- 60'
0/5
Mediu
Ingrediente pentru
Ingrediente 2 portii
- 800 g file de lup de mare (sau salau)
- 250 g spanac proaspat
- 5 frunze de busuioc
- 4 frunze de varza alba
- 2 bucati pastarnac
- 5 rosii coapte
- zeama de lamaie
- 1 lingurita cu bulion
- 2 catei de usturoi
- 2 frunze de dafin
- 1 varf de cutit de zahar
- sare, piper
- 3 linguri cu ulei de masline
- 800 g file de lup de mare (sau salau)
- 250 g spanac proaspat
- 5 frunze de busuioc
- 4 frunze de varza alba
- 2 bucati pastarnac
- 5 rosii coapte
- zeama de lamaie
- 1 lingurita cu bulion
- 2 catei de usturoi
- 2 frunze de dafin
- 1 varf de cutit de zahar
- sare, piper
- 3 linguri cu ulei de masline