Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Mega image logo
  • Drob

Drob

De catre Reteta Mega Image
Cum drobul din organe de miel este nelipsit de pe masa de Paste, ii propunem sa incerci o reteta inedita, imbogatita cu un strop de sos Worcestershire.

Dificultate

Mediu

Durata

>60'

Pret

Mediu

Nota

5 din 5
Clasic
Paste
Fel principal
Drob

Ingrediente pentru 6 Persoane

6 Persoane
  • 900 g organe de miel fierte (ficat, plamani, limba)
  • 4 oua fierte
  • 2 oua crude
  • 2 felii de paine prajita
  • 2 lingurite cu sos Worcestershire
  • 150 g suc de rosii
  • 3 fire de usturoi verde
  • 1 tulpina de apio
  • 1 legatura de ceapa verde
  • sare, piper, salata de sezon

Incepe gatitul

Pasul 1: Fierbe organele in apa cu sare. Dupa ce s-au racit, curatša-le de pielitše si/sau grasime, da-le prin maina de tocat si pune compozištia intr-un castron.
Pasul 2: Adauga painea sfaramata, ouale batute, ceapa, usturoiul si apio tocate foarte fin, sosul Worcestershire si cel de rosii, sare si piper dupa gust. Omogenizeaza.
Pasul 3: Pune o jumatate din compozištie intr-o tava tapetata cu hartie de copt si asaza deasupra ouale curaštate de coji. Acopera cu restul compozitšiei si niveleaza usor.
Pasul 4: Da la cuptor aproximativ 45 de minute si lasa sa se racoreasca cateva minute inainte de a scoate drobul din forma. Serveste-l alaturi de salata de sezon.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Est European
Clasic
Paste
Altul
Toate sezoanele
Fel principal
  • Drob