Drob
De catre Reteta Mega Image
Cum drobul din organe de miel este nelipsit de pe masa de Paste, ii propunem sa incerci o reteta inedita, imbogatita cu un strop de sos Worcestershire.
Dificultate
MediuDurata
>60'Pret
MediuNota
5 din 5Clasic
Paste
Fel principal

Ingrediente pentru 6 Persoane
6 Persoane
- 900 g organe de miel fierte (ficat, plamani, limba)
- 4 oua fierte
- 2 oua crude
- 2 felii de paine prajita
- 1 legatura de ceapa verde
- 1 tulpina de apio
- 3 fire de usturoi verde
- 150 g suc de rosii
- 2 lingurite cu sos Worcestershire
- sare, piper, salata de sezon
Incepe gatitul
Pasul 1: Fierbe organele in apa cu sare. Dupa ce s-au racit, curata-le de pielite si/sau grasime, da-le prin maina de tocat si pune compozitia intr-un castron.
Pasul 2: Adauga painea sfaramata, ouale batute, ceapa, usturoiul si apio tocate foarte fin, sosul Worcestershire si cel de rosii, sare si piper dupa gust. Omogenizeaza.
Pasul 3: Pune o jumatate din compozitie intr-o tava tapetata cu hartie de copt si asaza deasupra ouale curatate de coji. Acopera cu restul compozitiei si niveleaza usor.
Pasul 4: Da la cuptor aproximativ 45 de minute si lasa sa se racoreasca cateva minute inainte de a scoate drobul din forma. Serveste-l alaturi de salata de sezon.
Pasul 2: Adauga painea sfaramata, ouale batute, ceapa, usturoiul si apio tocate foarte fin, sosul Worcestershire si cel de rosii, sare si piper dupa gust. Omogenizeaza.
Pasul 3: Pune o jumatate din compozitie intr-o tava tapetata cu hartie de copt si asaza deasupra ouale curatate de coji. Acopera cu restul compozitiei si niveleaza usor.
Pasul 4: Da la cuptor aproximativ 45 de minute si lasa sa se racoreasca cateva minute inainte de a scoate drobul din forma. Serveste-l alaturi de salata de sezon.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Est European
Clasic
Paste
Altul
Toate sezoanele
Fel principal