Mega image logo
  • Drob

Drob

De catre Reteta Mega Image
Cum drobul din organe de miel este nelipsit de pe masa de Paste, ii propunem sa incerci o reteta inedita, imbogatita cu un strop de sos Worcestershire.

Dificultate

Mediu

Durata

>60'

Pret

Mediu

Nota

5 din 5
Clasic
Paste
Fel principal
Drob

Ingrediente pentru 6 Persoane

6 Persoane
  • 900 g organe de miel fierte (ficat, plamani, limba)
  • 4 oua fierte
  • 2 oua crude
  • 2 felii de paine prajita
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 tulpina de apio
  • 3 fire de usturoi verde
  • 150 g suc de rosii
  • 2 lingurite cu sos Worcestershire
  • sare, piper, salata de sezon

Incepe gatitul

Pasul 1: Fierbe organele in apa cu sare. Dupa ce s-au racit, curatša-le de pielitše si/sau grasime, da-le prin maina de tocat si pune compozištia intr-un castron.
Pasul 2: Adauga painea sfaramata, ouale batute, ceapa, usturoiul si apio tocate foarte fin, sosul Worcestershire si cel de rosii, sare si piper dupa gust. Omogenizeaza.
Pasul 3: Pune o jumatate din compozištie intr-o tava tapetata cu hartie de copt si asaza deasupra ouale curaštate de coji. Acopera cu restul compozitšiei si niveleaza usor.
Pasul 4: Da la cuptor aproximativ 45 de minute si lasa sa se racoreasca cateva minute inainte de a scoate drobul din forma. Serveste-l alaturi de salata de sezon.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Est European
Clasic
Paste
Altul
Toate sezoanele
Fel principal
  • Drob