Ai cautat retetaCHEESCAKE RECE CU RODII
Mega image logo
  • CHEESCAKE RECE CU RODII

CHEESCAKE RECE CU RODII

Dificultate

Mediu

Durata

31'- 60'

Pret

Mediu

Nota

5 din 5
Desert
CHEESCAKE RECE CU RODII

Ingrediente pentru 1 Persoane

1 Persoane
  • 150 g fulgi de ovaz
  • 100 g alune de padure
  • 100 g curmale moi
  • 70 g lapte de migdale
  • 300 g mascarpone
  • 300 g crema de branza
  • 200 g zahar tos
  • 250 g smantana pentru frisca
  • 1/2 buc lamaie
  • 1 buc pastaie de vanilie
  • 12 g foi de gelatina
  • 2 buc rodiI PLURAL

Cumpara toate ingredientele

Ingrediente esentiale
  • Bautura din migdale  1L
    14.77 Lei/L
    14,77 Lei
    90814
  • Mascarpone  250g
    -30%
    31.96 Lei/Kg7,99 Lei
    22.37 Lei/Kg
    5,59 Lei
    42336
  • Incepe gatitul

    Intr-un blender, pune curmalele, laptele de migdale si mixeaza-le pana compozitia se transforma intr-o pasta (nu foarte fina). Adauga fulgii de ovaz si alunele si mixeaza 1-2 minute. intinde compozitia intr-o tava de tort cu pereti detasabili (diametrul 22 cm) si preseaz-o usor intr-un strat uniform.
    Amesteca cu telul crema de branza, mascarpone, zaharul, semintele de vanilie si zeama de lamaie. Hidrateaza foile de gelatina in apa rece pentru 5 minute.
    Pune pe foc 50 g de smantana (32% grasime) si lasa doar cat sa se incalzeasca. Stoarce bine foile de gelatina si incorporeaza-le in smantana calduta. Amesteca foarte bine si adauga totul in crema de branza si mascarpone. incorporeaza, folosind o spatula de silicon, restul de smantana batuta frisca. Toarna compozitia peste blat, niveleaza si da la rece 2-3 ore. Decoreaza cu boabele de rodie inainte de servire.
    Nota
    Ai incercat aceasta reteta?
    Spune-ne cat de mult ti-a placut!
    Desert
    Desert
    • CHEESCAKE RECE CU RODII

    Cumpara toate ingredientele

    Ingrediente esentiale
  • Bautura din migdale  1L
    14.77 Lei/L
    14,77 Lei
    90814
  • Mascarpone  250g
    -30%
    31.96 Lei/Kg7,99 Lei
    22.37 Lei/Kg
    5,59 Lei
    42336