Zucchini copți cu topping caprese

Usor
31'- 60'
0/5
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 2 zucchini tăiați pe jumătate, pe lungime
- 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, plus extra pentru tava de copt
- 1 linguriță oregano uscat și mărunțit
- sare și piper proaspăt măcinat
- 4 căței de usturoi tăiați felii subțiri
- 4 roșii medii, tăiate rondele groase
- Câteva frunze de busuioc verde
- 100 g mozzarella de bivoliță sau orice mozzarella proaspătă, tăiată felii de aceeași grosime cu roșiile
- 3 linguri sos de roșii (opțional)
- 2 zucchini tăiați pe jumătate, pe lungime
- 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, plus extra pentru tava de copt
- 1 linguriță oregano uscat și mărunțit
- sare și piper proaspăt măcinat
- 4 căței de usturoi tăiați felii subțiri
- 4 roșii medii, tăiate rondele groase
- Câteva frunze de busuioc verde
- 100 g mozzarella de bivoliță sau orice mozzarella proaspătă, tăiată felii de aceeași grosime cu roșiile
- 3 linguri sos de roșii (opțional)