Ai cautat retetaZucchini copți cu topping caprese
Mega image logo
  • Zucchini copți cu topping caprese

Zucchini copți cu topping caprese

Zucchini copți cu topping caprese
Usor
31'- 60'
0/5

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 2 zucchini tăiați pe jumătate, pe lungime
  • 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, plus extra pentru tava de copt
  • 1 linguriță oregano uscat și mărunțit
  • sare și piper proaspăt măcinat
  • 4 căței de usturoi tăiați felii subțiri
  • 4 roșii medii, tăiate rondele groase
  • Câteva frunze de busuioc verde
  • 100 g mozzarella de bivoliță sau orice mozzarella proaspătă, tăiată felii de aceeași grosime cu roșiile
  • 3 linguri sos de roșii (opțional)
  • 2 zucchini tăiați pe jumătate, pe lungime
  • 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, plus extra pentru tava de copt
  • 1 linguriță oregano uscat și mărunțit
  • sare și piper proaspăt măcinat
  • 4 căței de usturoi tăiați felii subțiri
  • 4 roșii medii, tăiate rondele groase
  • Câteva frunze de busuioc verde
  • 100 g mozzarella de bivoliță sau orice mozzarella proaspătă, tăiată felii de aceeași grosime cu roșiile
  • 3 linguri sos de roșii (opțional)