• Localizare magazine
: Acum poți modifica o comandă plasată deja, înainte ca aceasta să fie livrată. Află mai multe  aici.
Inapoi

Velasquez Calamari la gratar cu guacamole rustic

De catre Sami Corodianu

Restaurantul La Samuelle ne invita intr-o calatorie culinara in jurul lumii, prin intermediul unui meniu ce cuprinde retete internationale reinterpretate de bucatarul chef Sami Corodianu. Cine a spus ca arta nu poate fi delicioasa? Velasquez, cel care a inspirat acest preparatul pe care ti-l propunem, a fost unul dintre cei mai cunoscuti pictori spanioli, un rebel al vremii sale.

Dificultate medie
Cost ridicat
Mai putin de 60 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Altul
  • Bucatarie: Spaniol
  • Dieta: Hiperproteic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Cina romantica
  • Caracter sezonier: Vara

Trimite aceasta reteta

Velasquez Calamari la gratar cu guacamole rustic
Dificultate medie
Cost ridicat
Mai putin de 60 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 1 Portii +
  • 1 un avocado
  • 200 calamari tub
  • 1 ceapa rosie tocata marunt
  • 1 catel de usturoi pisat
  • 1 ardei iute tocat marunt
  • 1 legatura de patrunjel tocat
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 rosie tocata cubulete
Pregatire

Pasul 1: Taie calamarul in patru parti egale si frige-l pe gratar.
Pasul 2: Amesteca calamarul fript pe gratar, cu ulei de masline, ardei iute, usturoi, patrunjel si zeama de lamaie..
Pasul 3: Curata avocadoul si paseaza-l pana devine cremos. Amesteca-l apoi cu ulei de masline, zeama de lamaie, ceapa rosie, patrunjel si rosii. Asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.
Pasul 4: Serveste calamarul cu pasta de avocado (guacamole).

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista