• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  
Inapoi

Velasquez Calamari la gratar cu guacamole rustic

De catre Sami Corodianu

Restaurantul La Samuelle ne invita intr-o calatorie culinara in jurul lumii, prin intermediul unui meniu ce cuprinde retete internationale reinterpretate de bucatarul chef Sami Corodianu. Cine a spus ca arta nu poate fi delicioasa? Velasquez, cel care a inspirat acest preparatul pe care ti-l propunem, a fost unul dintre cei mai cunoscuti pictori spanioli, un rebel al vremii sale.

Mediu
Ridicat
31'- 60'

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Altul
  • Bucatarie: Spaniol
  • Dieta: Hiperproteic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Cina romantica
  • Caracter sezonier: Vara

Ingrediente

- 1 Portii +
  • 1 un avocado
  • 200 calamari tub
  • 1 ceapa rosie tocata marunt
  • 1 catel de usturoi pisat
  • 1 ardei iute tocat marunt
  • 1 legatura de patrunjel tocat
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 rosie tocata cubulete
Pregatire

Pasul 1: Taie calamarul in patru parti egale si frige-l pe gratar.
Pasul 2: Amesteca calamarul fript pe gratar, cu ulei de masline, ardei iute, usturoi, patrunjel si zeama de lamaie..
Pasul 3: Curata avocadoul si paseaza-l pana devine cremos. Amesteca-l apoi cu ulei de masline, zeama de lamaie, ceapa rosie, patrunjel si rosii. Asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.
Pasul 4: Serveste calamarul cu pasta de avocado (guacamole).

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista