Velasquez Calamari la gratar cu guacamole rustic
De catre Sami Corodianu
Restaurantul La Samuelle ne invita intr-o calatorie culinara in jurul lumii, prin intermediul unui meniu ce cuprinde retete internationale reinterpretate de bucatarul chef Sami Corodianu. Cine a spus ca arta nu poate fi delicioasa? Velasquez, cel care a inspirat acest preparatul pe care ti-l propunem, a fost unul dintre cei mai cunoscuti pictori spanioli, un rebel al vremii sale.
Dificultate
MediuDurata
31'- 60'Pret
RidicatNota
5 din 5Hiperproteic
Cina romantica
Altul

Ingrediente pentru 1 Persoane
1 Persoane
- 1 un avocado
- 200 calamari tub
- 1 ceapa rosie tocata marunt
- 1 catel de usturoi pisat
- 1 ardei iute tocat marunt
- 1 legatura de patrunjel tocat
- zeama de la o lamaie
- 1 lingura de ulei de masline
- 1 rosie tocata cubulete
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
96328
49521
19721
72266
Incepe gatitul
Pasul 1: Taie calamarul in patru parti egale si frige-l pe gratar.
Pasul 2: Amesteca calamarul fript pe gratar, cu ulei de masline, ardei iute, usturoi, patrunjel si zeama de lamaie..
Pasul 3: Curata avocadoul si paseaza-l pana devine cremos. Amesteca-l apoi cu ulei de masline, zeama de lamaie, ceapa rosie, patrunjel si rosii. Asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.
Pasul 4: Serveste calamarul cu pasta de avocado (guacamole).
Pasul 2: Amesteca calamarul fript pe gratar, cu ulei de masline, ardei iute, usturoi, patrunjel si zeama de lamaie..
Pasul 3: Curata avocadoul si paseaza-l pana devine cremos. Amesteca-l apoi cu ulei de masline, zeama de lamaie, ceapa rosie, patrunjel si rosii. Asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.
Pasul 4: Serveste calamarul cu pasta de avocado (guacamole).
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Spaniol
Hiperproteic
Cina romantica
Altul
Vara
Altul
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
96328
49521
19721
72266