Velasquez Calamari la gratar cu guacamole rustic
De catre Sami Corodianu
Restaurantul La Samuelle ne invita intr-o calatorie culinara in jurul lumii, prin intermediul unui meniu ce cuprinde retete internationale reinterpretate de bucatarul chef Sami Corodianu. Cine a spus ca arta nu poate fi delicioasa? Velasquez, cel care a inspirat acest preparatul pe care ti-l propunem, a fost unul dintre cei mai cunoscuti pictori spanioli, un rebel al vremii sale.

Mediu
31'- 60'
0/5
Ridicat
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 1 un avocado
- 200 calamari tub
- 1 ceapa rosie tocata marunt
- 1 catel de usturoi pisat
- 1 ardei iute tocat marunt
- 1 legatura de patrunjel tocat
- zeama de la o lamaie
- 1 lingura de ulei de masline
- 1 rosie tocata cubulete
- 1 un avocado
- 200 calamari tub
- 1 ceapa rosie tocata marunt
- 1 catel de usturoi pisat
- 1 ardei iute tocat marunt
- 1 legatura de patrunjel tocat
- zeama de la o lamaie
- 1 lingura de ulei de masline
- 1 rosie tocata cubulete