Ai cautat retetaVarză de Bruxelles coaptă cu struguri, nuci pecan și oțet balsamic
Mega image logo
  • Varză de Bruxelles coaptă cu struguri, nuci pecan și oțet balsamic

Varză de Bruxelles coaptă cu struguri, nuci pecan și oțet balsamic

Varză de Bruxelles coaptă cu struguri, nuci pecan și oțet balsamic
0/5

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 350 g varză de Bruxelles
  • struguri albi si negri
  • 2 linguri linguri de ulei de măsline
  • 2 crenguțe de cimbru proaspăt
  • 1 lingură oțet balsamic
  • 30 g de nuci pecan
  • sare și piper după gust
  • 350 g varză de Bruxelles
  • struguri albi si negri
  • 2 linguri linguri de ulei de măsline
  • 2 crenguțe de cimbru proaspăt
  • 1 lingură oțet balsamic
  • 30 g de nuci pecan
  • sare și piper după gust