Ai cautat retetaVarză de Bruxelles coaptă cu struguri, nuci pecan și oțet balsamic
Mega image logo
  • Varză de Bruxelles coaptă cu struguri, nuci pecan și oțet balsamic

Varză de Bruxelles coaptă cu struguri, nuci pecan și oțet balsamic

Nota

5 din 5
Vegan
Fel principal
Varză de Bruxelles coaptă cu struguri, nuci pecan și oțet balsamic

Ingrediente pentru 1 Persoane

1 Persoane
  • 350 g varză de Bruxelles
  • struguri albi si negri
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 2 crenguțe de cimbru proaspăt
  • 1 lingură oțet balsamic
  • 30 g de nuci pecan
  • sare și piper după gust

Cumpara toate ingredientele

Ingrediente esentiale
  • Varza de Bruxelles 600g
    Produs momentan indisponibil online
    92121
  • Otet balsamic de Modena 500ml
    Produs momentan indisponibil online
    15161
  • Incepe gatitul

    1. Preîncălzește cuptorul la 220° C.
    2. Spală bine verzele de Bruxelles și taie-le pe jumătate sau în sferturi, dacă sunt mari.
    3. Pune verzele și strugurii într-o tavă de copt, toarnă uleiul și oțetul deasupra, presară cimbrul și nucile, condimentează cu sare și piper, apoi amestecă bine toate ingredientele.
    4. Dă la cuptor pentru 20 de minute, până când verzele devin moi și ușor caramelizate.
    Nota
    Ai incercat aceasta reteta?
    Spune-ne cat de mult ti-a placut!
    Vegan
    Fel principal
    • Varză de Bruxelles coaptă cu struguri, nuci pecan și oțet balsamic

    Cumpara toate ingredientele

    Ingrediente esentiale
  • Varza de Bruxelles 600g
    Produs momentan indisponibil online
    92121
  • Otet balsamic de Modena 500ml
    Produs momentan indisponibil online
    15161