Varză de Bruxelles coaptă cu struguri, nuci pecan și oțet balsamic
Nota
5 din 5Vegan
Fel principal

Ingrediente pentru 1 Persoane
1 Persoane
- 350 g varză de Bruxelles
- struguri albi si negri
- 2 linguri linguri de ulei de măsline
- 2 crenguțe de cimbru proaspăt
- 1 lingură oțet balsamic
- 30 g de nuci pecan
- sare și piper după gust
Incepe gatitul
1. Preîncălzește cuptorul la 220° C.
2. Spală bine verzele de Bruxelles și taie-le pe jumătate sau în sferturi, dacă sunt mari.
3. Pune verzele și strugurii într-o tavă de copt, toarnă uleiul și oțetul deasupra, presară cimbrul și nucile, condimentează cu sare și piper, apoi amestecă bine toate ingredientele.
4. Dă la cuptor pentru 20 de minute, până când verzele devin moi și ușor caramelizate.
2. Spală bine verzele de Bruxelles și taie-le pe jumătate sau în sferturi, dacă sunt mari.
3. Pune verzele și strugurii într-o tavă de copt, toarnă uleiul și oțetul deasupra, presară cimbrul și nucile, condimentează cu sare și piper, apoi amestecă bine toate ingredientele.
4. Dă la cuptor pentru 20 de minute, până când verzele devin moi și ușor caramelizate.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Vegan
Fel principal