• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  
Inapoi

Tort parfait de dulce de leche

De catre Cremeria Emilia

Esti fan Cremeria Emilia? Noi iti dezvaluim o reteta de tort preluata chiar de la ei.

Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 60 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Desert
  • Bucatarie: International
  • Dieta: Bogat in zahar
  • Mancare: Desert
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Tort parfait de dulce de leche
Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 60 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 8 Portii +
  • 500 g biscuiti de cacao
  • 130 g dulce de leche
  • 800 g smantana pentru frisca
  • 200 g mascarpone
  • 200 g zahar pudra
  • ciocolata
  • 10 g gelatina
Pregatire

Pasul 1: Pentru blat, sfarama biscuitii, incorporeaza-i in dulce de leche si amesteca. Pentru o forma cu diametrul de 16 cm, foloseste 160 g din amestecul de biscuiti. Pentru o tava cu diametrul de 18 cm, foloseste 200 g. Ce ramane poti congela pana data viitoare.
Pasul 2: Bate smantana cu zaharul pudra cernut si cand e aproape gata, incorporeaza mascarpone si dulce de leche. Toarna umplutura peste blat si niveleaza usor. Da la rece.
Pasul 3: Intre timp, prepara gelatina conform instructiunilor de pe plic si incorporeazo in sosul caramel gros (dulce de leche). Toarna apoi peste tortul parfait, decoreaza cu fasii de ciocolata si da la congelator.
Pasul 4: Inainte de servire, fie il scoti din congelator si il lasi 45 de minute in frigider, fie il lasi la temperatura ambientala vreme de jumatate de ora.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista