Ai cautat retetaTort cu înghețată, biscuiți și zmeură
Mega image logo
  • Tort cu înghețată, biscuiți și zmeură

Tort cu înghețată, biscuiți și zmeură

De catre Alex Iacob
Plăcere în straturi dulci, reci, moi sau crocante – așa poate fi descris acest tort prefect pentru vară. De ce să mănânci înghețată simplă când o poți transforma în ceva mai bun și mai distractiv de preparat?
Tort cu înghețată, biscuiți și zmeură
Mediu
0/5

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 700 g înghețată de vanilie
  • 500 g sorbet de căpșuni sau zmeură
  • 250 g biscuiti Speculoos
  • 300 g biscuiți oreo
  • 125 g zmeură
  • 200 g frișcă lichidă sau smântână pentru gătit 32% grăsime
  • 25 g zahăr pudră
  • 700 g înghețată de vanilie
  • 500 g sorbet de căpșuni sau zmeură
  • 250 g biscuiti Speculoos
  • 300 g biscuiți oreo
  • 125 g zmeură
  • 200 g frișcă lichidă sau smântână pentru gătit 32% grăsime
  • 25 g zahăr pudră

Incepe gatitul

1. Înghețata și sorbetul lasă‑le la temperatura camerei circa 15-20 de minute înainte sa te apuci de rețetă. 2. Într-o formă de chec, așază un strat de biscuiți speculoos măcinați și unul de înghețată de vanilie. Bagă tava la congelator circa 10-15 minute. 3. Scoate tava din congelator și întinde un strat de sorbet de căpșuni. Opțional, presară cu zmeură proaspătă. Apoi presară un strat de biscuiți oreo măcinați și dă iar tava la congelator 15-20 de minute. 4. Repetă pașii alternând straturile după gust, până se umple tava. La final, lasă tortul peste noapte la congelator. 5. Înainte de servire, bate frișca lichidă rece cu zahărul. Pune frișca într‑un poș și decorează tortul scos din formă cu frișcă. 6. Taie-l felii groase și servește rece, cu zmeură proaspătă.

Nota

Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Desert
Desert

Comanda produsele pentru 1 portie

  • Inghetata de vanilie 750ml
    • limited-assortment.external.47cf3365.svg
    Produs momentan indisponibil online
    49713
  • 89850