Tiramisu cu lapte de cocos
De catre Joseph Hadad
Blatul de tiramisu se prepara cu fursecuri inmuiate putin in sirop de cafea. Este unul dintre cele mai simple si fine blaturi!

Mediu
>60'
0/5
Mediu
Ingrediente pentru
Ingrediente 4 portii
- 200 g de capsune
- fructe de padure (mure, zmeura)
- pudra de cacao
- 5 galbenusuri
- 100 g de zahar pudra
- 250 pentru crema si blatul de piscoturi: g de mascarpone
- 250 ml de frisca lichida
- 500 g piscoturi
- 150 ml de lapte de cocos.
- 100 Pentru siropul de cafea: g de cafea
- semintele dintr-un baton de vanilie
- 150 g de zahar
- 500 ml de apa
- 200 g de capsune
- fructe de padure (mure, zmeura)
- pudra de cacao
- 5 galbenusuri
- 100 g de zahar pudra
- 250 pentru crema si blatul de piscoturi: g de mascarpone
- 250 ml de frisca lichida
- 500 g piscoturi
- 150 ml de lapte de cocos.
- 100 Pentru siropul de cafea: g de cafea
- semintele dintr-un baton de vanilie
- 150 g de zahar
- 500 ml de apa