Tartine cu somon afumat și cremă de brânză
Prepară aceste tartine în felul tău, cu ce ai la îndemână. Orice fel de
pâine se potrivește, iar dacă vrei să le faci vegetariene, renunță la
somon. Acoperă‑le cu niște legume coapte rămase de la cină și vor fi
la fel de delicioase. Fii creativ și răsfață-te chiar și la micul dejun!
Dificultate
MediuDurata
31'- 60'Nota
Reteta nu a fost votataVegetarian
Aperitiv

Ingrediente pentru 1 Persoane
1 Persoane
- 6 roșii cherry
- 1 castravete cornison
- 3 ridichi tăiate felii subțiri
- 1 ceapă roșie medie tăiată solzișori
- 5 ouă de prepeliță
- 150 g somon afumat
- 1 lămâie, zeamă
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
28030
42301
90011
30336
Incepe gatitul
1. Începi prin a pregăti legumele: spală roșiile, castravetele, ridichile, apoi curăță-le și taie-le, împreună cu ceapa. Pune ceapa feliată într-un bol cu apă rece gheață, ca să-i mai taie din aciditate. 2. Între timp, fierbe ouăle tari sau moi, după cum îți place, apoi decojește-le și taie-le pe jumătate. 3. Scoate somonul din folie, taie-l felii subțiri (dacă nu e deja feliat) și stropește-l cu zeamă de lămâie. 4. Prăjește pâinea, apoi întinde fiecare felie cu un strat generos de cremă de brânză. Așază deasupra feliuțe de ridichi și castravete, jumătăți de roșie și feliuțe de ceapă. Stropește cu ulei de măsline și condimentează cu puțină sare și piper după gust. 5. Așază mai departe felii de somon, câteva capere și câte o jumătate de ou. La final, presară ceapă verde, frunzulițe de mărar și semințe de in, și mai stropește cu puțină zeamă de lămâie.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Vegetarian
Mic dejun
Aperitiv
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
28030
42301
90011
30336