• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  
Inapoi

Tarta de branza dulce cu fructe de padure

De catre Radu Dumitrescu

O reteta pufoasa si dulce propusa de chef Radu Dumitrescu

Dificultate medie
Cost mediu
Mai mult de 60 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Desert
  • Bucatarie: International
  • Dieta: Bogat in zahar
  • Mancare: Desert
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Tarta de branza dulce cu fructe de padure
Dificultate medie
Cost mediu
Mai mult de 60 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 2 Portii +
  • 75 ml ulei de floarea soarelui
  • coaja de lamaie
  • 1 lingurita de zahar pudra
  • 1 pastaie de vanilie
  • 300 g branza proaspata de vaci
  • 150 g faina
  • 3 oua
  • 1 plic de praf de copt
  • 250 g zahar tos
  • 1 portocala medie
  • fructe de padure
Pregatire

Pasul 1: Incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius si pregateste pandispanul.
Pasul 2: Intr-un blender, pune 75 ml de ulei de floarea soarelui impreuna cu o portocala medie, spalata, uscata si taiata in cuburi, cu 250 grame de zahar tos si trei oua. Se amesteca foarte bine.
Pasul 3: Separat, amesteca un plic cu praf de copt cu 150 grame de faina, pe care le incorporezi bine, fara cocoloase, peste aluatul facut anterior in blender.
Pasul 4: Unge o tava rotunda cu putin unt, presara un praf de faina si scutura tava sa se acopere bine.
Pasul 5: Toarna aluatul si coace 40-45 minute in cuptorul incins sau pana trece testul scobitorii.
Pasul 6: Scoate din cuptor si lasa sa se raceasca in forma. Taie aluatul in doua felii, pe jumatate.
Pasul 7: Separat, facem asa: 300 grame de branza proaspata de vaci, bine scursa de zer, amestecata cu semintele dintr-o pastaie de vanilie, cu o lingurita de zahar pudra si cu putina coaja de lime.
Pasul 8: Adauga fructe de padure proaspete (afine, capsuni, mure si zmeura taiate egal) si umple cele doua blaturi.
Pasul 9: Deasupra orneaza cu fructe de padure dupa cum te indeamna imaginatia, pudreaza cu zahar farin si lasa totul la frigider o ora.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista