Incepe gatitul
Pasul 1: Incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius si pregateste pandispanul.
Pasul 2: Intr-un blender, pune 75 ml de ulei de floarea soarelui impreuna cu o portocala medie, spalata, uscata si taiata in cuburi, cu 250 grame de zahar tos si trei oua. Se amesteca foarte bine.
Pasul 3: Separat, amesteca un plic cu praf de copt cu 150 grame de faina, pe care le incorporezi bine, fara cocoloase, peste aluatul facut anterior in blender.
Pasul 4: Unge o tava rotunda cu putin unt, presara un praf de faina si scutura tava sa se acopere bine.
Pasul 5: Toarna aluatul si coace 40-45 minute in cuptorul incins sau pana trece testul scobitorii.
Pasul 6: Scoate din cuptor si lasa sa se raceasca in forma. Taie aluatul in doua felii, pe jumatate.
Pasul 7: Separat, facem asa: 300 grame de branza proaspata de vaci, bine scursa de zer, amestecata cu semintele dintr-o pastaie de vanilie, cu o lingurita de zahar pudra si cu putina coaja de lime.
Pasul 8: Adauga fructe de padure proaspete (afine, capsuni, mure si zmeura taiate egal) si umple cele doua blaturi.
Pasul 9: Deasupra orneaza cu fructe de padure dupa cum te indeamna imaginatia, pudreaza cu zahar farin si lasa totul la frigider o ora.