Tartă cu roșii coapte și crustă de brânză

Mediu
31'- 60'
0/5
Redus
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 300 g făină și încă puțină extra pentru blatul de lucru
- 85 g brânză cheddar maturată, tăiată cubulețe
- 1/2 linguriță de sare
- 50 g parmezan ras
- 4 cepe feliate
- 1 ulei de măsline
- 2 lingurițe de zahăr și 1 vârf extra
- 1 crenguță întreagă și frunzele de cimbru de la 2 crenguțe
- 5 frunze de salvie tocate marunt
- 85 g pesmeți
- 500 g roșii de diverse soiuri, tăiate felii groase
- 1 linguriță de busuioc
- 1 salată verde ca garnitură (opțional)
- 130 g unt rece 82% grasime, taiat cubulete (100 g pntru foietaj si 30 g pentru umplutura)
- 1 linguriță oregano
- 300 g făină și încă puțină extra pentru blatul de lucru
- 85 g brânză cheddar maturată, tăiată cubulețe
- 1/2 linguriță de sare
- 50 g parmezan ras
- 4 cepe feliate
- 1 ulei de măsline
- 2 lingurițe de zahăr și 1 vârf extra
- 1 crenguță întreagă și frunzele de cimbru de la 2 crenguțe
- 5 frunze de salvie tocate marunt
- 85 g pesmeți
- 500 g roșii de diverse soiuri, tăiate felii groase
- 1 linguriță de busuioc
- 1 salată verde ca garnitură (opțional)
- 130 g unt rece 82% grasime, taiat cubulete (100 g pntru foietaj si 30 g pentru umplutura)
- 1 linguriță oregano