Ai cautat retetaTartă cu roșii coapte și crustă de brânză
Mega image logo
  • Tartă cu roșii coapte și crustă de brânză

Tartă cu roșii coapte și crustă de brânză

Tartă cu roșii coapte și crustă de brânză
Mediu
31'- 60'
0/5
Redus

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 300 g făină și încă puțină extra pentru blatul de lucru
  • 85 g brânză cheddar maturată, tăiată cubulețe
  • 1/2 linguriță de sare
  • 50 g parmezan ras
  • 4 cepe feliate
  • 1 ulei de măsline
  • 2 lingurițe de zahăr și 1 vârf extra
  • 1 crenguță întreagă și frunzele de cimbru de la 2 crenguțe
  • 5 frunze de salvie tocate marunt
  • 85 g pesmeți
  • 500 g roșii de diverse soiuri, tăiate felii groase
  • 1 linguriță de busuioc
  • 1 salată verde ca garnitură (opțional)
  • 130 g unt rece 82% grasime, taiat cubulete (100 g pntru foietaj si 30 g pentru umplutura)
  • 1 linguriță oregano
  • 300 g făină și încă puțină extra pentru blatul de lucru
  • 85 g brânză cheddar maturată, tăiată cubulețe
  • 1/2 linguriță de sare
  • 50 g parmezan ras
  • 4 cepe feliate
  • 1 ulei de măsline
  • 2 lingurițe de zahăr și 1 vârf extra
  • 1 crenguță întreagă și frunzele de cimbru de la 2 crenguțe
  • 5 frunze de salvie tocate marunt
  • 85 g pesmeți
  • 500 g roșii de diverse soiuri, tăiate felii groase
  • 1 linguriță de busuioc
  • 1 salată verde ca garnitură (opțional)
  • 130 g unt rece 82% grasime, taiat cubulete (100 g pntru foietaj si 30 g pentru umplutura)
  • 1 linguriță oregano