Tagliatelle cu ineluse de legume
De catre Joseph Hadad
O reteta simpla pentru zilele de vara in care nu iti doresti sa stai foarte mult in bucatarie.
Dificultate
MediuDurata
1'- 30'Pret
MediuNota
5 din 5Vegetarian
De zi cu zi
Pizza/Placinta

Ingrediente pentru 2 Persoane
2 Persoane
- 1 cartof fiert
- 2 linguri ulei de masline
- 1 catel de usturoi
- 1 foaie de dafin
- 2 linguri pasta de rosii
- sare
- piper
- 4 rosii
- varf de nucsoara
- 1 lingura de patrunjel tocat
- 1 ceapa olandeza
- 1 gulie
- 200 g faina
- 1 praz
- 200 g pesmet japonez
- 280 g paste
- 4 morcovi
- 3 oua
- 1 radacina de telina
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
74860
63514
Incepe gatitul
Pasul 1: Toaca dovleceii in cuburi mici si usturoiul cat mai fin. Intr-o tigaie soteaza usturoiul in ulei de masline timp de 2 minute la foc mic. Adauga dovleceii, cimbrul, sare si piper, dupa gust, si lasa-le sa se gateasca 10 minute, amestecand din cand in cand.
Pasul 2: Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, intr-o oala mare cu apa sarata. Scurge-le si pastreaza o parte din apa.
Pasul 3: Toarna pastele si apa sarata intr-o tava pentru cuptor. Adauga rosiile pasate si amestecul de dovlcei si amesteca. Razuie branza si presar-o niform pe deasupra. Coace timp de 10 minute in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius.
Pasul 2: Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, intr-o oala mare cu apa sarata. Scurge-le si pastreaza o parte din apa.
Pasul 3: Toarna pastele si apa sarata intr-o tava pentru cuptor. Adauga rosiile pasate si amestecul de dovlcei si amesteca. Razuie branza si presar-o niform pe deasupra. Coace timp de 10 minute in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Italian
Vegetarian
De zi cu zi
Altul
Toate sezoanele
Pizza/Placinta
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
74860
63514