Ai cautat retetaTagliatelle cu ineluse de legume
Mega image logo
  • Tagliatelle cu ineluse de legume

Tagliatelle cu ineluse de legume

De catre Joseph Hadad
O reteta simpla pentru zilele de vara in care nu iti doresti sa stai foarte mult in bucatarie.

Dificultate

Mediu

Durata

1'- 30'

Pret

Mediu

Nota

5 din 5
Vegetarian
De zi cu zi
Pizza/Placinta
Tagliatelle cu ineluse de legume

Ingrediente pentru 2 Persoane

2 Persoane
  • 1 cartof fiert
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • 4 rosii
  • varf de nucsoara
  • 1 lingura de patrunjel tocat
  • 1 ceapa olandeza
  • 1 gulie
  • 200 g faina
  • 1 praz
  • 200 g pesmet japonez
  • 280 g paste
  • 4 morcovi
  • 3 oua
  • 1 radacina de telina

Cumpara toate ingredientele

Ingrediente esentiale
  • Morcovi
    +/- 0.500 Kg
    3,59 Lei/kg
    1,80 Lei
    74860
  • Incepe gatitul

    Pasul 1: Toaca dovleceii in cuburi mici si usturoiul cat mai fin. Intr-o tigaie soteaza usturoiul in ulei de masline timp de 2 minute la foc mic. Adauga dovleceii, cimbrul, sare si piper, dupa gust, si lasa-le sa se gateasca 10 minute, amestecand din cand in cand.
    Pasul 2: Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, intr-o oala mare cu apa sarata. Scurge-le si pastreaza o parte din apa.
    Pasul 3: Toarna pastele si apa sarata intr-o tava pentru cuptor. Adauga rosiile pasate si amestecul de dovlcei si amesteca. Razuie branza si presar-o niform pe deasupra. Coace timp de 10 minute in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius.
    Nota
    Ai incercat aceasta reteta?
    Spune-ne cat de mult ti-a placut!
    Italian
    Vegetarian
    De zi cu zi
    Altul
    Toate sezoanele
    Pizza/Placinta
    • Tagliatelle cu ineluse de legume

    Cumpara toate ingredientele

    Ingrediente esentiale
  • Morcovi
    +/- 0.500 Kg
    3,59 Lei/kg
    1,80 Lei
    74860