• Localizare magazine
: Acum poți modifica o comandă plasată deja, înainte ca aceasta să fie livrată. Află mai multe  aici.
Inapoi

Tagliatelle cu ineluse de legume

De catre Joseph Hadad

O reteta simpla pentru zilele de vara in care nu iti doresti sa stai foarte mult in bucatarie.

Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Pizza/Placinta
  • Bucatarie: Italian
  • Dieta: Vegetarian
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: De zi cu zi
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Tagliatelle cu ineluse de legume
Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 2 Portii +
  • 1 catel de usturoi
  • 1 cartof fiert
  • 1 lingura de patrunjel tocat
  • varf de nucsoara
  • 4 rosii
  • piper
  • sare
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • 1 ceapa olandeza
  • 1 gulie
  • 200 g faina
  • 1 praz
  • 200 g pesmet japonez
  • 280 g paste
  • 4 morcovi
  • 3 oua
  • 1 radacina de telina
  • 2 linguri ulei de masline
Pregatire

Pasul 1: Toaca dovleceii in cuburi mici si usturoiul cat mai fin. Intr-o tigaie soteaza usturoiul in ulei de masline timp de 2 minute la foc mic. Adauga dovleceii, cimbrul, sare si piper, dupa gust, si lasa-le sa se gateasca 10 minute, amestecand din cand in cand.
Pasul 2: Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, intr-o oala mare cu apa sarata. Scurge-le si pastreaza o parte din apa.
Pasul 3: Toarna pastele si apa sarata intr-o tava pentru cuptor. Adauga rosiile pasate si amestecul de dovlcei si amesteca. Razuie branza si presar-o niform pe deasupra. Coace timp de 10 minute in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista