• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  
Inapoi

Tagliatelle cu ineluse de legume

De catre Joseph Hadad

O reteta simpla pentru zilele de vara in care nu iti doresti sa stai foarte mult in bucatarie.

Mediu
Mediu
1'- 30'

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Pizza/Placinta
  • Bucatarie: Italian
  • Dieta: Vegetarian
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: De zi cu zi
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Ingrediente

- 2 Portii +
  • 1 catel de usturoi
  • 1 cartof fiert
  • 1 lingura de patrunjel tocat
  • varf de nucsoara
  • 4 rosii
  • piper
  • sare
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • 1 ceapa olandeza
  • 1 gulie
  • 200 g faina
  • 1 praz
  • 200 g pesmet japonez
  • 280 g paste
  • 4 morcovi
  • 3 oua
  • 1 radacina de telina
  • 2 linguri ulei de masline
Pregatire

Pasul 1: Toaca dovleceii in cuburi mici si usturoiul cat mai fin. Intr-o tigaie soteaza usturoiul in ulei de masline timp de 2 minute la foc mic. Adauga dovleceii, cimbrul, sare si piper, dupa gust, si lasa-le sa se gateasca 10 minute, amestecand din cand in cand.
Pasul 2: Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, intr-o oala mare cu apa sarata. Scurge-le si pastreaza o parte din apa.
Pasul 3: Toarna pastele si apa sarata intr-o tava pentru cuptor. Adauga rosiile pasate si amestecul de dovlcei si amesteca. Razuie branza si presar-o niform pe deasupra. Coace timp de 10 minute in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius.

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista