Ai cautat retetaSupă de pui cu gnocchi
Mega image logo
  • Supă de pui cu gnocchi

Supă de pui cu gnocchi

Această supă de pui nu e doar foarte gustoasă și hrănitoare, dar se și prepară rapidă dacă alegi să folosești gnocchi gata făcute.
Supă de pui cu gnocchi
1'- 30'
5/5
Redus

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 3 piepți de pui fără os și piele, fierți și tăiați cubulețe
  • 1 lingură linguri de ulei de măsline
  • 1 tulpina de telina (apio), tocata
  • 1 lingură usturoi pisat
  • 25 g morcov ras
  • 1/2 ceapă, tăiată cubulețe
  • 1 l supă de pui
  • 500 g gnocchi din cartof
  • 300 g smântână dulce 12% grăsime
  • 30 g spanac
  • 3 piepți de pui fără os și piele, fierți și tăiați cubulețe
  • 1 lingură linguri de ulei de măsline
  • 1 tulpina de telina (apio), tocata
  • 1 lingură usturoi pisat
  • 25 g morcov ras
  • 1/2 ceapă, tăiată cubulețe
  • 1 l supă de pui
  • 500 g gnocchi din cartof
  • 300 g smântână dulce 12% grăsime
  • 30 g spanac

Incepe gatitul

1. Încinge uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Adaugă tulpinile de țelină, ceapa, usturoiul, morcovul și sotează 2-3 minute până când ceapa se înmoaie și devine translucidă.
2. Adaugă bucățelele de pui, supa de pui, sare și piper după gust, împreună cu cimbrul. Adu la fierbere, apoi adaugă gnocchi. Lasă să fiarbă în clocot încă 3-4 minute, apoi redu focul și lasă să fiarbă ușor, la foc mic, încă 12 minute.
3. Adaugă smântâna și spanacul și mai gătește 1-2 minute, până ce spanacul se înmoaie. Gustă și mai condimentează dacă e cazul.

Nota

Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Sos

Comanda produsele pentru 1 portie