Supa de legume cu cappelletti
De catre Reteta Mega Image
Un ingredient folosit in multe dintre bucatariile lumii, pastele au tot felul de forme si marimi, aceasta diverstate nefiind insa intamplatoare. Unele se potrivesc mai bine in preparate cu sosuri, unele se folosesc mai ales in supe si salate, iar altele se pot umple. Orice ai alege sa gatesti, la Mega Image gasesti pastele potrivite.
Dificultate
MediuDurata
>30'Pret
MediuNota
Reteta nu a fost votataVegetarian
De zi cu zi
Sos

Ingrediente pentru 4 Persoane
4 Persoane
- 300 g legume pentru supa
- 300 g cappelletti cu sunca
- 2 linguri de ulei de masline
- 3 crengute de busuioc
- 1 lingura de concentrat de supa de pui
- piper negru
Incepe gatitul
Pasul 1: Intr-o oala pune 1,5l de apa si legumele pentru supa. Adu la punctul de fierbere si adauga concentrtul de supa de pui si piperul. Amesteca si continua fierberea inca 15 minute.
Pasul 2: Adauga in supa pastele si lasa sa mai fiarba pana acestea se patrund.
Pasul 3: Imparte supa in boluri si decoreaza cu busuioc, cateva picaturi de ulei si aschii de parmezan. Serveste imediat.
Pasul 2: Adauga in supa pastele si lasa sa mai fiarba pana acestea se patrund.
Pasul 3: Imparte supa in boluri si decoreaza cu busuioc, cateva picaturi de ulei si aschii de parmezan. Serveste imediat.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Italian
Vegetarian
De zi cu zi
Altul
Toate sezoanele
Sos