• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  
Inapoi

Supa crema de andive cu branza Roquefort

De catre Reteta Mega Image

Incearca reteta cand ai pofta de ceva special si putin diferit de retele cu care te-ai obisnuit. Satisfactia este garantata.

Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Sos
  • Bucatarie: Frantuzesc
  • Dieta: Vegetarian
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Supa crema de andive cu branza Roquefort
Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 2 Portii +
  • 1500 g de andive
  • 1 frunza de dafin
  • 1 cartof (fainos)
  • 1 ceapa
  • sare si piper
  • 2 l de supa (stock) de legume
  • fir de chives
  • 1 fir de praz (partea alba)
  • 1 pachet de branza Roquefort
  • 2 linguri de unt
Pregatire

Pasul 1: Curata si toaca marunt ceapa si prazul. Curata cartoful si taie-l cubulete.
Pasul 2: Topeste o lingura de unt intr-o cratita mare si soteaza ceapa, prazul si cubuletele de cartofi, fara a le lasa sa se rumeneasca.
Pasul 3: Taie andivele in bucati mici si adauga-le impreuna cu foaia de dafin. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Pasul 4: Toarna si supa de legume si adu la punctul de fierbere. Da focul la minimum si lasa sa clocoteasca incet timp de 20 de minute.
Pasul 5: Mixeaza supa cu ajutorul unui blender vertical. Adauga untul, amesteca bine, iar apoi strecoara supa printr-o sita fina.
Pasul 6: imparte supa in boluri si serveste-o cu branza Roquefort si putin chives tocat.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista