Ai cautat retetaSupa crema de andive cu branza Roquefort
Mega image logo
  • Supa crema de andive cu branza Roquefort

Supa crema de andive cu branza Roquefort

De catre Reteta Mega Image
Incearca reteta cand ai pofta de ceva special si putin diferit de retele cu care te-ai obisnuit. Satisfactia este garantata.
Supa crema de andive cu branza Roquefort
Mediu
1'- 30'
4/5
Mediu

Ingrediente pentru

Ingrediente
2 portii
  • 1500 g de andive
  • 1 pachet de branza Roquefort
  • 1 fir de praz (partea alba)
  • fir de chives
  • 2 l de supă de legume
  • sare si piper
  • 1 ceapa
  • 1 cartof (fainos)
  • 1 frunza de dafin
  • 2 linguri de unt
  • 1500 g de andive
  • 1 pachet de branza Roquefort
  • 1 fir de praz (partea alba)
  • fir de chives
  • 2 l de supă de legume
  • sare si piper
  • 1 ceapa
  • 1 cartof (fainos)
  • 1 frunza de dafin
  • 2 linguri de unt

Incepe gatitul

Pasul 1: Curata si toaca marunt ceapa si prazul. Curata cartoful si taie-l cubulete.
Pasul 2: Topeste o lingura de unt intr-o cratita mare si soteaza ceapa, prazul si cubuletele de cartofi, fara a le lasa sa se rumeneasca.
Pasul 3: Taie andivele in bucati mici si adauga-le impreuna cu foaia de dafin. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Pasul 4: Toarna si supa de legume si adu la punctul de fierbere. Da focul la minimum si lasa sa clocoteasca incet timp de 20 de minute.
Pasul 5: Mixeaza supa cu ajutorul unui blender vertical. Adauga untul, amesteca bine, iar apoi strecoara supa printr-o sita fina.
Pasul 6: imparte supa in boluri si serveste-o cu branza Roquefort si putin chives tocat.

Nota

Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Frantuzesc
Vegetarian
Altele
Brunch,Pranz
Toate sezoanele
Sos