Supa crema de andive cu branza Roquefort
De catre Reteta Mega Image
Incearca reteta cand ai pofta de ceva special si putin diferit de retele cu care te-ai obisnuit. Satisfactia este garantata.
Dificultate
MediuDurata
1'- 30'Pret
MediuNota
4 din 5Vegetarian
Altele
Sos

Ingrediente pentru 2 Persoane
2 Persoane
- 1500 g de andive
- 1 pachet de branza Roquefort
- 1 fir de praz (partea alba)
- fir de chives
- 2 l de supă de legume
- sare si piper
- 1 ceapa
- 1 cartof (fainos)
- 1 frunza de dafin
- 2 linguri de unt
Incepe gatitul
Pasul 1: Curata si toaca marunt ceapa si prazul. Curata cartoful si taie-l cubulete.
Pasul 2: Topeste o lingura de unt intr-o cratita mare si soteaza ceapa, prazul si cubuletele de cartofi, fara a le lasa sa se rumeneasca.
Pasul 3: Taie andivele in bucati mici si adauga-le impreuna cu foaia de dafin. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Pasul 4: Toarna si supa de legume si adu la punctul de fierbere. Da focul la minimum si lasa sa clocoteasca incet timp de 20 de minute.
Pasul 5: Mixeaza supa cu ajutorul unui blender vertical. Adauga untul, amesteca bine, iar apoi strecoara supa printr-o sita fina.
Pasul 6: imparte supa in boluri si serveste-o cu branza Roquefort si putin chives tocat.
Pasul 2: Topeste o lingura de unt intr-o cratita mare si soteaza ceapa, prazul si cubuletele de cartofi, fara a le lasa sa se rumeneasca.
Pasul 3: Taie andivele in bucati mici si adauga-le impreuna cu foaia de dafin. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Pasul 4: Toarna si supa de legume si adu la punctul de fierbere. Da focul la minimum si lasa sa clocoteasca incet timp de 20 de minute.
Pasul 5: Mixeaza supa cu ajutorul unui blender vertical. Adauga untul, amesteca bine, iar apoi strecoara supa printr-o sita fina.
Pasul 6: imparte supa in boluri si serveste-o cu branza Roquefort si putin chives tocat.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Frantuzesc
Vegetarian
Altele
Altul
Toate sezoanele
Sos