Incepe gatitul
1. Încinge uleiul într-o oală mare, apoi adaugă ceapa, usturoiul și puțină sare. Gătește 3-4 minute până când ceapa și usturoiul se înmoaie.
2. Adaugă morcovii și ardeii și lasă să se gătească aproximativ 3-4 minute sau până se înmoaie.
3. Adaugă dovleceii și cartofii și mai lasă 3-4 minute la gătit.
4. Adaugă roșiile din conservă, pasta de tomate și supa de legume. Amestecă bine și gătește totul aproximativ 10 minute, până când se înmoaie și ultimele legume adăugate.
5. Apoi pune mazărea și mai gătește 5 minute.
6. Adaugă și fusilli, condimentează cu sare și piper după gust și mai lasă pe foc câteva minute, până când pastele s-au făcut al dente. Verifică pe ambalajul pastelor recomandarea privind timpul de gătire.
7. Când supa e gata, adaugă pătrunjelul proaspăt tocat. Păstrează câteva frunze de busuioc pentru fiecare farfurie.