• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  
Inapoi

Sparanghel la gratar cu jambon

De catre Reteta Mega Image

Daca vrei sa incerci ceva inedit la gratar, nu uita sa alegi sparanghel data viitoare cand ajungi in Mega. Cu jambon, arome si parmezan vei obtine un antreu deosebit.

Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Fel principal
  • Bucatarie: International
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Sparanghel la gratar cu jambon
Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 4 Portii +
  • 80 g de jambon (Pata Negra)
  • 1 legatura de sparanghel alb
  • cateva rosii uscate in ulei de masline
  • 3 linguri de fulgi de parmezan
  • 1 crenguta de patrunjel pentru decor
  • 1 lingura de cimbru fin tocat
  • sare si piper
  • lingura de ulei de masline
Pregatire

Pasul 1: Curata sparanghelul si taie capetele dure. Nu arunca cojile. Le poti pastra la congelator pentru o supa de legume.
Pasul 2: Amesteca sparanghelul cu ulei de masline, cimbru, piper si sare, astfel incat fiecare fir sa fie uns in intregime.
Pasul 3: incinge o tigaie grill si frige-l pe toate partile pentru cateva minute. Ai grija sa ramana crocant.
Pasul 4: Pune sparanghelul pe un platou si asaza deasupra feliile de jambon si rosiile taiate in bucati mai mici.
Pasul 5: Presara parmezan si decoreaza cu crenguta de patrunjel.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista