Spanac sotat cu stafide și muguri de pin
Nota
5 din 5Fel principal

Ingrediente pentru 1 Persoane
1 Persoane
- 2 linguri de ulei de măsline
- 2 lingurițe pline de muguri de pin
- 2 linguri pline de stafide
- 500 g frunze de spanac
- 2 linguri de oțet balsamic
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
958
11379
58592
Incepe gatitul
1. Încinge uleiul într-o tigaie mare.
2. Adaugă stafidele, mugurii de pini și amestecă până se rumenesc.
3. Adaugă frunzele de spanac, amestecă și gătește‑le apoi la foc mediu.
4. După ce spanacul s-a înmuiat, adaugă oțetul și amestecă până se omogenizează.
5. Presară sare și piper după gust.
2. Adaugă stafidele, mugurii de pini și amestecă până se rumenesc.
3. Adaugă frunzele de spanac, amestecă și gătește‑le apoi la foc mediu.
4. După ce spanacul s-a înmuiat, adaugă oțetul și amestecă până se omogenizează.
5. Presară sare și piper după gust.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Pranz
Fel principal
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
958
11379
58592