Sari peste
Mega image logo

Buna,

Contul meu
0

Comanda acum si ai LIVRARE GRATUITA, la achizitii peste 50 lei cu livrare in 2 ore si peste 250 lei cu livrare a doua zi!

Mega image logo
  • Souvlaki
Souvlaki

Souvlaki

De catre Reteta Mega Image
Daca iti este dor de Grecia, vara aceasta incearca o reteta clasica elena. Incinge gratarul, lasa armele din Pelopones sa iti umple casa si cheama-ti prietenii la o masa memorabila.
Mediu
31'- 60'
0/5
Redus

Ingrediente pentruPersoane

4 portii
  • 600 g de pulpe de pui dezosate
  • 1 ceapa rosie
  • 2 lamai
  • 15 g de marar
  • 30 ml de otet de vin
  • 1 lingurita de boia
  • 2 catei de usturoi
  • 15 g mentă proaspată, tocată
  • sare si piper
  • 30 g de rozmarin
  • 50 ml de ulei de masline extravirgin
  • 600 g de pulpe de pui dezosate
  • 1 ceapa rosie
  • 2 lamai
  • 15 g de marar
  • 30 ml de otet de vin
  • 1 lingurita de boia
  • 2 catei de usturoi
  • 15 g mentă proaspată, tocată
  • sare si piper
  • 30 g de rozmarin
  • 50 ml de ulei de masline extravirgin

Incepe gatitul

Pasul 1: Prepara marinada: curata frunzele de rozmarin de pe tije, pe care pastreaza-le sa le folosesti ca bete pentru frigarui. Curata si toaca marunt ceapa si usturoiul. Amesteca uleiul de masline, sucul de la o lamaie, otetul, boiaua si verdeata tocata fin (inclusiv frunzele de rozmarin).
Pasul 2: Marineaza carnea de pui in acest amestec timp de cel putin 1 ora.
Pasul 3: Taie carnea cubulete si infinge-o pe tijele de rozmarin.
Pasul 4: Frige frigaruile pe gratarul incins, uns cu ulei de masline, intorcandu-le pe toate partile.

Nota

Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Grecesc
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Fel principal