• Localizare magazine
: Acum poți modifica o comandă plasată deja, înainte ca aceasta să fie livrată. Află mai multe  aici.
Inapoi

Souvlaki

De catre Reteta Mega Image

Daca iti este dor de Grecia, vara aceasta incearca o reteta clasica elena. Incinge gratarul, lasa armele din Pelopones sa iti umple casa si cheama-ti prietenii la o masa memorabila.

Dificultate medie
Cost redus
Mai putin de 60 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Fel principal
  • Bucatarie: Grecesc
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Souvlaki
Dificultate medie
Cost redus
Mai putin de 60 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 4 Portii +
  • 600 g de pulpe de pui dezosate
  • 30 g de rozmarin
  • sare si piper
  • 15 gr de frunze de menta proaspata
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita de boia
  • 30 ml de otet de vin
  • 15 g de marar
  • 2 lamai
  • 1 ceapa rosie
  • 50 ml de ulei de masline extravirgin
Pregatire

Pasul 1: Prepara marinada: curata frunzele de rozmarin de pe tije, pe care pastreaza-le sa le folosesti ca bete pentru frigarui. Curata si toaca marunt ceapa si usturoiul. Amesteca uleiul de masline, sucul de la o lamaie, otetul, boiaua si verdeata tocata fin (inclusiv frunzele de rozmarin).
Pasul 2: Marineaza carnea de pui in acest amestec timp de cel putin 1 ora.
Pasul 3: Taie carnea cubulete si infinge-o pe tijele de rozmarin.
Pasul 4: Frige frigaruile pe gratarul incins, uns cu ulei de masline, intorcandu-le pe toate partile.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista