Sote de quinoa cu legume si jambon
De catre Reteta Mega Image
Cand simti nevoia unui pranz usor si delicios!
Dificultate
UsorDurata
1'- 30'Pret
MediuNota
Reteta nu a fost votataClasic
Altele
Fel principal

Ingrediente pentru 2 Persoane
2 Persoane
- 200 g de quinoa
- 5 linguri de mazare congelata
- 3 felii de jambon de porc
- 1 pumn de germeni de soia
- 1 lingura de ulei de seminte de susan (prajite, preferabil)
- sare si piper negru
- 1 lingura de ulei de masline
- 2 oua
Incepe gatitul
Pasul 1: Fierbe quinoa in 1,5 litri de apa sarata.
Pasul 2: Taie jambonul in cuburi potrivite si soteaza-l 5 minute intr-o tigaie sau wok, in ulei de masline. Adauga quinoa scursa, mazarea si germenii de soia. Gateste inca 5 minute la foc mare, amestecand continuu.
Pasul 3: Bate ouale si toarna-le in tigaie, peste jambon si quinoa. Amesteca energic, pana cand ouale se coc bine.
Pasul 4: Ia tigaia de pe foc si adauga uleiul de seminte de susan. Potriveste de sare si piper si serveste imediat.
Pasul 2: Taie jambonul in cuburi potrivite si soteaza-l 5 minute intr-o tigaie sau wok, in ulei de masline. Adauga quinoa scursa, mazarea si germenii de soia. Gateste inca 5 minute la foc mare, amestecand continuu.
Pasul 3: Bate ouale si toarna-le in tigaie, peste jambon si quinoa. Amesteca energic, pana cand ouale se coc bine.
Pasul 4: Ia tigaia de pe foc si adauga uleiul de seminte de susan. Potriveste de sare si piper si serveste imediat.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Fel principal