• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  
Inapoi

Sos picant

De catre Reteta Mega Image

Iti propunem una dintre cele mai delicioase dar si usoare variante de sos pentru carnea gatita la gratar.

Usor de preparat
Cost redus
Mai putin de 30 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Altul
  • Bucatarie: International
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Sos picant
Usor de preparat
Cost redus
Mai putin de 30 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 4 Portii +
  • 3 ardei grași roșii
  • ulei de masline
  • varf de lingurita cu sare de mare
  • 1 lingurita cu chimen macinat
  • varf de lingurita cu boabe de coriandru
  • 4 fire de patrunjel
  • 4 fire de coriandru
  • 1 ceapa
  • 5 ardei iuti
  • 4 rosii
  • ulei de rapita
Pregatire

Pasul 1: Pune rosiile pe un gratar incins impreuna cu doi ardei grasi, patru ardei iuti, ceapa. Dupa ce s-au copt, lasa legumele sa se racoreasca si curata ardeii de coji si seminte.
Pasul 2: Pe un tocator, taie cat poti de marunt, pe rand, rosiile coapte, ardeii copti curatati, ardeii iuti ramasi, ceapa coapta, frunzele de coriandru, patrunjel, chimenul pisat, boabele de coriandru zdrobite, sarea. Pune-le intr-un castron. Completeaza cu cate doua-trei linguri din uleiuri, in cantitati egale. Potriveste gustul de sare.
Pasul 3: Serveste-l alaturi de carnuri sau legume la gratar. Sau, de ce nu, peste paste.
Pasul 4: Daca prepari sosul acasa, mixeaza ingredientele coapte in blender, dar fara sa le zdrobesti.
Pasul 5: Pune apoi sosul rezultat intr-un borcan inchis ermetic si lasa-l cateva ore la rece, sa se intrepatrunda gusturile.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista