Ai cautat retetaSalata multicolora de fructe si trufandale
Mega image logo
  • Salata multicolora de fructe si trufandale
Salata multicolora de fructe si trufandale

Salata multicolora de fructe si trufandale

De catre Reteta Mega Image
Legume tinere, verdeturi proaspete s„i fructe intr-un singur preparat? Ei bine, da, s„i este o combinatie uluitoare de gusturi, texturi s„i arome pe care va recomandam s-o incercati!
Mediu
1'- 30'
0/5
Mediu

Ingrediente pentruPersoane

2 portii
  • 5 cm de radacina de ghimbir
  • 1 lingurita cu sirop de artar
  • 100 g parmezan
  • sare de mare, piper
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • 10 g frunze de patrunjel
  • 10 g marar verde
  • 10 g frunze de busuioc
  • 1 lamaie
  • 1 portocala
  • 3 dovlecei subtiri
  • 1 rodie
  • 100 g agris„e/coacaze
  • 120 g afine
  • 120 g zmeura
  • 50 g mazare noua
  • 1 morcov
  • 1 legatura de ridichi
  • 1 sfecla galbena tanara
  • 5 cm de radacina de ghimbir
  • 1 lingurita cu sirop de artar
  • 100 g parmezan
  • sare de mare, piper
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • 10 g frunze de patrunjel
  • 10 g marar verde
  • 10 g frunze de busuioc
  • 1 lamaie
  • 1 portocala
  • 3 dovlecei subtiri
  • 1 rodie
  • 100 g agris„e/coacaze
  • 120 g afine
  • 120 g zmeura

Incepe gatitul

Pasul 1: Taie dovleceii, morcovul si sfecla galbena (sau ridichi) cu ajutorul feliatorului, sa fie cat mai subtiri.
Pasul 2: Pentru vinegreta, da ghimbirul pe razatoarea foarte fina si pune-l intr-un bol. Completeaza cu zeama de portocala si lamaie, uleiul de masline, sare si piper, verdeturile taiate foarte fin si siropul de artar. Amesteca si lasa deoparte.
Pasul 3: Aranjeaza pe farfurie legumele feliate, presara bobite de rodie, pune fructele proaspete, pastaile desfacute de mazare si rade fasii de parmezan.
Pasul 4: Toarna vinegreta doar in momentul servirii si bucura-te de gustul proaspat al salatei.

Nota

Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Vegetarian
Altele
Altul
Toate sezoanele
Salata