Ai cautat retetaSalata de paste cu legume la gratar si parmezan
Mega image logo
  • Salata de paste cu legume la gratar si parmezan

Salata de paste cu legume la gratar si parmezan

De catre Reteta Mega Image
Oricum intentionezi sa pregatesti gratarul, pe carbuni incinsi, in aer liber sau acasa deasupra aragazului, incearca si varianta propusa de noi, pentru a-ti imbogati experienta unor noi gusturi la gratar: o salata cu legume si parmezan.
Salata de paste cu legume la gratar si parmezan
Usor
1'- 30'
5/5
Redus

Ingrediente pentru

Ingrediente
4 portii
  • 400 g de paste rigatoni
  • 1 ardei galben
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 100 g de parmezan ras
  • 1 lingura de sare
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 ardei rosu
  • 1 catel de usturoi
  • cateva fire de patrunjel
  • 2 linguri de ulei de masline
  • piper negru, proaspat macinat
  • 400 g de paste rigatoni
  • 1 ardei galben
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 100 g de parmezan ras
  • 1 lingura de sare
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 ardei rosu
  • 1 catel de usturoi
  • cateva fire de patrunjel
  • 2 linguri de ulei de masline
  • piper negru, proaspat macinat

Incepe gatitul

Pasul 1: Fierbe pastele rigatoni al dente, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Pasul 2: Spala dovleceii si vinetele si taie-le in felii groase de aproximativ 1 cm. Presara-le cu un strat generos de sare si lasa-le sa stea 15 minute. Clateste-le bine pentru a indeparta excesul de sare si lasa-le la scurs.
Pasul 3: Spala bine ardeii, scoate-le semintele si taie-i in bucati mari.
Pasul 4: Pune o tigaie grill pe foc, cu un pic de ulei de masline si usturoi. Coace legumele pe ambele laturi.
Pasul 5: Toaca rozmarinul si presara-l peste legume. Potriveste-le de sare si piper.
Pasul 6: Amesteca legumele cu pastele. Toaca patrunjelul si adauga-l in salata. Presara parmezanul deasupra si serveste imediat.

Nota

Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Vegetarian
Altele
Altul
Toate sezoanele
Salata