Salata Mesclun cu vinegreta de anchois, branza chevre si ou de prepelita
De catre Razvan Alexandru
Incearca salata recomandata de Razvan Alexandru. Si nu uita de sfatul specialistului: pentru vinegreta perfecta, amesteca toate ingredientele intr-un bol de blender pana devine o pasta omogena.
Dificultate
MediuDurata
1'- 30'Pret
RidicatNota
Reteta nu a fost votataClasic
Altele
Salata

Ingrediente pentru 2 Persoane
2 Persoane
- salata Mesclun
- branza de capra
- 1 ou de prepelita
- 5 rosii cherry
- mustar boabe
- felie de paine pentru vinegreta
- 50 g de maioneza
- 2 file de anchois
- 1 catel de usturoi
- 5 ml de crema de otet balsamic
Incepe gatitul
Pasul 1: Tapeteaza branza de capra cu 10 grame de mustar boabe si da-o la cuptor pe o felie de paine, timp de 8 minute, la 160 de grade.
Pasul 2: Prajeste oul de prepelita in ulei, astfel incat galbenusul sa ramana moale.
Pasul 3: Asezoneaza salata, adauga 5 rosii cherry taiate in sferturi si vinegreta, apoi feliile de paine cu branza de capra si oul de prepelita.
Pasul 2: Prajeste oul de prepelita in ulei, astfel incat galbenusul sa ramana moale.
Pasul 3: Asezoneaza salata, adauga 5 rosii cherry taiate in sferturi si vinegreta, apoi feliile de paine cu branza de capra si oul de prepelita.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Frantuzesc
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Salata