Ai cautat retetaSalata Mesclun cu vinegreta de anchois, branza chevre si ou de prepelita
Mega image logo
  • Salata Mesclun cu vinegreta de anchois, branza chevre si ou de prepelita

Salata Mesclun cu vinegreta de anchois, branza chevre si ou de prepelita

De catre Razvan Alexandru
Incearca salata recomandata de Razvan Alexandru. Si nu uita de sfatul specialistului: pentru vinegreta perfecta, amesteca toate ingredientele intr-un bol de blender pana devine o pasta omogena.
Salata Mesclun cu vinegreta de anchois, branza chevre si ou de prepelita
Mediu
1'- 30'
0/5
Ridicat

Ingrediente pentru

Ingrediente
2 portii
  • salata Mesclun
  • branza de capra
  • 1 ou de prepelita
  • 5 rosii cherry
  • mustar boabe
  • felie de paine pentru vinegreta
  • 50 g de maioneza
  • 2 file de anchois
  • 1 catel de usturoi
  • 5 ml de crema de otet balsamic
  • salata Mesclun
  • branza de capra
  • 1 ou de prepelita
  • 5 rosii cherry
  • mustar boabe
  • felie de paine pentru vinegreta
  • 50 g de maioneza
  • 2 file de anchois
  • 1 catel de usturoi
  • 5 ml de crema de otet balsamic

Incepe gatitul

Pasul 1: Tapeteaza branza de capra cu 10 grame de mustar boabe si da-o la cuptor pe o felie de paine, timp de 8 minute, la 160 de grade.
Pasul 2: Prajeste oul de prepelita in ulei, astfel incat galbenusul sa ramana moale.
Pasul 3: Asezoneaza salata, adauga 5 rosii cherry taiate in sferturi si vinegreta, apoi feliile de paine cu branza de capra si oul de prepelita.

Nota

Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Frantuzesc
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Salata