• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  
Inapoi

Saint Felicien

De catre Marius Tudosiei

Reteta asta este pentru vreme rece. Ea introduce in jurul unui cilindru de branza moale, cremoasa, toate aromele vinului fiert.

Usor de preparat
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Aperitiv
  • Bucatarie: Frantuzesc
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Saint Felicien
Usor de preparat
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 2 Portii +
  • 1 piesa de branza
  • 13 feliute de mar verde
  • 6 cuisoare
  • 1 felie groasa de portocala mare
  • 2 stelute de anason
  • 1 praf de scortisoara
  • 3 pufuri de ulei de masline
Pregatire

Pasul 1: Spray-aza o forma termorezistenta cu ulei de masline.
Pasul 2: Asaza felia de portocala, razuieste un pic de scortisoara, apoi branza deasupra.
Pasul 3: Infige cuisoarele in branza, mai pune un pic de scortisoara si anasonul stelat.
Pasul 4: Aranjeaza feliile de mar in asa fel incat varfurile sa fie expuse caldurii, iar baza sa fie protejata de branza care se va topi – obtinem in felul acesta texturi diferite ale feliilor de mar. Pentru a proteja branza, mai da un puf de ulei de masline pe deasupra.
Pasul 5: Incinge cuptorul la 200 de grade si pune branza in interior pentru 8-10 minute, pana se topeste, inghite toate mirodeniile si formeaza o crusta- astfel, feliile de mar ar trebui sa fie bine rumenite in partea de sus.
Pasul 6: Serveste fierbinte, cu grisine sau crutoane, alaturi de vinul tau favorit.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista