Saint Felicien
De catre Marius Tudosiei
Reteta asta este pentru vreme rece. Ea introduce in jurul unui cilindru de branza moale, cremoasa, toate aromele vinului fiert.
Dificultate
UsorDurata
1'- 30'Pret
MediuNota
Reteta nu a fost votataClasic
Altele
Aperitiv

Ingrediente pentru 2 Persoane
2 Persoane
- 1 piesa de branza
- 13 feliute de mar verde
- 6 cuisoare
- 1 felie groasa de portocala mare
- 2 stelute de anason
- 1 praf de scortisoara
- 3 pufuri de ulei de masline
Incepe gatitul
Pasul 1: Spray-aza o forma termorezistenta cu ulei de masline.
Pasul 2: Asaza felia de portocala, razuieste un pic de scortisoara, apoi branza deasupra.
Pasul 3: Infige cuisoarele in branza, mai pune un pic de scortisoara si anasonul stelat.
Pasul 4: Aranjeaza feliile de mar in asa fel incat varfurile sa fie expuse caldurii, iar baza sa fie protejata de branza care se va topi – obtinem in felul acesta texturi diferite ale feliilor de mar. Pentru a proteja branza, mai da un puf de ulei de masline pe deasupra.
Pasul 5: Incinge cuptorul la 200 de grade si pune branza in interior pentru 8-10 minute, pana se topeste, inghite toate mirodeniile si formeaza o crusta- astfel, feliile de mar ar trebui sa fie bine rumenite in partea de sus.
Pasul 6: Serveste fierbinte, cu grisine sau crutoane, alaturi de vinul tau favorit.
Pasul 2: Asaza felia de portocala, razuieste un pic de scortisoara, apoi branza deasupra.
Pasul 3: Infige cuisoarele in branza, mai pune un pic de scortisoara si anasonul stelat.
Pasul 4: Aranjeaza feliile de mar in asa fel incat varfurile sa fie expuse caldurii, iar baza sa fie protejata de branza care se va topi – obtinem in felul acesta texturi diferite ale feliilor de mar. Pentru a proteja branza, mai da un puf de ulei de masline pe deasupra.
Pasul 5: Incinge cuptorul la 200 de grade si pune branza in interior pentru 8-10 minute, pana se topeste, inghite toate mirodeniile si formeaza o crusta- astfel, feliile de mar ar trebui sa fie bine rumenite in partea de sus.
Pasul 6: Serveste fierbinte, cu grisine sau crutoane, alaturi de vinul tau favorit.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Frantuzesc
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Aperitiv