SUPĂ CREMĂ DE SPARANGHEL
Nota
3 din 5Sos

Ingrediente pentru 1 Persoane
1 Persoane
- 2 linguri de ulei de măsline
- 1 ceapă tocată
- 400 g sparanghel tocat
- 500 ml bază de pui pentru supă sau bază de legume
- 4 linguri de smântână
- 1 sare și piper proaspăt măcinat
Incepe gatitul
1. Încinge uleiul într-o oală înaltă.
2. Adaugă ceapa și călește-o pentru 4 minute, până se înmoaie.
3. Adaugă sparanghelul și călește-l pentru 2 minute.
4. Toarnă cei 500ml de bază pentru supă, așteaptă până dă în clocot, apoi dă focul mic.
5. Asezonează cu sare și piper după gust și lasă supa la fiert încă 5-7 minute.
6. Adaugă smântâna și folosește un blender pentru a face supa cremă.
2. Adaugă ceapa și călește-o pentru 4 minute, până se înmoaie.
3. Adaugă sparanghelul și călește-l pentru 2 minute.
4. Toarnă cei 500ml de bază pentru supă, așteaptă până dă în clocot, apoi dă focul mic.
5. Asezonează cu sare și piper după gust și lasă supa la fiert încă 5-7 minute.
6. Adaugă smântâna și folosește un blender pentru a face supa cremă.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Pranz
Sos