Ai cautat retetaSUPĂ CREMĂ DE SPARANGHEL
Mega image logo
  • SUPĂ CREMĂ DE SPARANGHEL

SUPĂ CREMĂ DE SPARANGHEL

Nota

3 din 5
Sos
SUPĂ CREMĂ DE SPARANGHEL

Ingrediente pentru 1 Persoane

1 Persoane
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 ceapă tocată
  • 400 g sparanghel tocat
  • 500 ml bază de pui pentru supă sau bază de legume
  • 4 linguri de smântână
  • 1 sare și piper proaspăt măcinat

Incepe gatitul

1. Încinge uleiul într-o oală înaltă.
2. Adaugă ceapa și călește-o pentru 4 minute, până se înmoaie.
3. Adaugă sparanghelul și călește-l pentru 2 minute.
4. Toarnă cei 500ml de bază pentru supă, așteaptă până dă în clocot, apoi dă focul mic.
5. Asezonează cu sare și piper după gust și lasă supa la fiert încă 5-7 minute.
6. Adaugă smântâna și folosește un blender pentru a face supa cremă.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Pranz
Sos
  • SUPĂ CREMĂ DE SPARANGHEL