SANDVIȘ CALD CU ROZMARIN, CIUPERCI SI BRÂNZÃ CAMPINA
De catre Reteta Campina
Cu brânză Gouda Campina, brânză Emmental Campina si unt nesărat 82% grăsime Campina
Dificultate
UsorPret
MediuNota
5 din 5
Ingrediente pentru 1 Persoane
1 Persoane
- 1 lingură ulei de măsline extra virgin
- 7 linguri unt nesărat Campina 82% grăsime, la temperatura camerei
- 1 ceapă galbenă tăiată mărunt
- 1 linguriță zahăr
- 1 sare și piper după gust
- 1 linguriță apă
- 170 g ciuperci
- 1 legătură rozmarin verde, mărunțit
- 1 legătură cimbru verde, mărunțit
- 8 felii pâine integrală
- 4 felii brânză Campina Gouda
- 4 felii brânză Campina Emmental
- 4 ouă mari
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
27245
23118
23126
17517
Incepe gatitul
1. Pregătiți ceapa caramelizată: încingeți o linguriță de unt cu ulei de măsline într-o tigaie. Adăugați ceapa mărunțită și zahăr. Gătiți fără a amesteca pentru 2 minute. Adăugați sare și piper. Gătiți pentru încă 5 minute amestecând ocazional până ce ceapa a devenit arămie. Adăugați apa și mai amestecați timp de 1 minut.
2. Încingeți o linguriță de unt și adăugați ciupercile. Puneți sare și piper. Dați la foc mare pentru 3-5 minute. Adăugați și ierburile verzi. Mai lăsați pe foc iute pentru încă 2 minute.
3. Ungeți feliile de pâine cu unt și prăjițile pe o tigaie grill sau aparat de sandviș. Adăugați o felie de brânză Campina Gouda peste felia de păine. Ornați ceapa și ciupercile și apoi acoperiți cu o felie de brânză Emmental. Sandvișul rezultat va fi prăjit pentru încă 2 minute în tigaia grill. Repetați pentru încă 3 sandvișuri folosind ingredientele în ordinea menționată.
4. Așezați sandvișurile pe un platou. Încingeți 1 lingură de unt și prăjiți ouăle asezonând cu sare și piper. Adăugați un ou peste fiecare sandviș cald și serviți imediat.
2. Încingeți o linguriță de unt și adăugați ciupercile. Puneți sare și piper. Dați la foc mare pentru 3-5 minute. Adăugați și ierburile verzi. Mai lăsați pe foc iute pentru încă 2 minute.
3. Ungeți feliile de pâine cu unt și prăjițile pe o tigaie grill sau aparat de sandviș. Adăugați o felie de brânză Campina Gouda peste felia de păine. Ornați ceapa și ciupercile și apoi acoperiți cu o felie de brânză Emmental. Sandvișul rezultat va fi prăjit pentru încă 2 minute în tigaia grill. Repetați pentru încă 3 sandvișuri folosind ingredientele în ordinea menționată.
4. Așezați sandvișurile pe un platou. Încingeți 1 lingură de unt și prăjiți ouăle asezonând cu sare și piper. Adăugați un ou peste fiecare sandviș cald și serviți imediat.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
27245
23118
23126
17517