Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Ai cautat retetaSALATĂ CAESAR CU DRESSING CREMOS DE MUȘTAR ȘI ANȘOA
Mega image logo
  • SALATĂ CAESAR CU DRESSING CREMOS DE MUȘTAR ȘI ANȘOA

SALATĂ CAESAR CU DRESSING CREMOS DE MUȘTAR ȘI ANȘOA

Dificultate

Usor

Durata

1'- 30'

Nota

Reteta nu a fost votata
Salata
SALATĂ CAESAR CU DRESSING CREMOS DE MUȘTAR ȘI ANȘOA

Ingrediente pentru 1 Persoane

1 Persoane
  • INGREDIENTE PENTRU DRESSING:
  • 10 file-uri de ansoa
  • 3 linguride mustar de Dijon
  • 2 căței de usturoi
  • 1 ou mare
  • 240 ml de ulei de masline extravirgin
  • 30 g parmezan ras
  • sare și piper după gust
  • INGREDIENTE PENTRU SALATĂ
  • 300 g piept de pui dezosat, tăiat cubulețe cam de 4 cm
  • 1 lingurita de boia
  • 1 linguri de ulei de măsline
  • 4 ouă mari
  • 4 salate romane, frunzele separate și spălate
  • 250 g crutoane

Cumpara toate ingredientele

Ingrediente esentiale

Incepe gatitul

1. Întâi prepară dressingul. Într-un robot de bucătărie, amestcă 10 fileuri de anșoa, oțetul, muștarul și usturoiul, până obții o compoziție fină și omogenă. Apoi adaugă oul și pulsează cât să se încorporeze. Mixează în continuare, adăugând treptat uleiul de măsline, până se încorporează și obții un dressing cremos. Folosește o lingură și scurge tot dressingul într-un bol. Adaugă parmezanul ras și amestecă până se încorporează și acesta. Condimentează cu sare și piper și acoperă bolul cu o folie, apoi pune-l la frigider cât să se răcească și să se îngroașe, minimum 30 de minute.
2. Între timp, pune cubulețele de pui într-un bol, presară boiaua, sare și piper, picură puțin ulei de măsline și amestecă bine, cât să se acopere uniform de condimente. Într-o tigaie antiaderentă, încinge 1 lingură de ulei la foc mediu, și prăjește puiul cam 10 12 minute, amestecând ocazional, sau cât să capete o crustă auriu-maronie. Apoi lasă-l 10 minute să se răcească.
3. Cât se răcește puiul, pune o oală cu apă la fiert. Când apa clocotește, adaugă ouăle și fierbe le cam 5-6 minute, ca să fie moi.
4. Pune salata într-un bol mare cu jumătate din cantitatea de dressing și amestecă cu mâinile cât să acoperi uniform salata cu sosul cremos. (Păstrează la frigider restul de dressing pentru o altă salată.)
5. Împarte salata în 4 boluri mari, adaugă crutoanele, cubulețele de pui și câte un ou tăiat pe jumătate. Servește imediat, cu extra parmezan ras deasupra.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Salata
  • SALATĂ CAESAR CU DRESSING CREMOS DE MUȘTAR ȘI ANȘOA

Cumpara toate ingredientele

Ingrediente esentiale