SALATĂ CAESAR CU DRESSING CREMOS DE MUȘTAR ȘI ANȘOA

Usor
1'- 30'
0/5
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- INGREDIENTE PENTRU DRESSING:
- 10 file-uri de ansoa
- 3 linguride mustar de Dijon
- 2 căței de usturoi
- 1 ou mare
- 240 ml de ulei de masline extravirgin
- 30 g parmezan ras
- sare și piper după gust
- INGREDIENTE PENTRU SALATĂ
- 300 g piept de pui dezosat, tăiat cubulețe cam de 4 cm
- 1 lingurita de boia
- 1 lingură linguri de ulei de măsline
- 4 ouă mari
- 4 salate romane, frunzele separate și spălate
- 250 g crutoane
- INGREDIENTE PENTRU DRESSING:
- 10 file-uri de ansoa
- 3 linguride mustar de Dijon
- 2 căței de usturoi
- 1 ou mare
- 240 ml de ulei de masline extravirgin
- 30 g parmezan ras
- sare și piper după gust
- INGREDIENTE PENTRU SALATĂ
- 300 g piept de pui dezosat, tăiat cubulețe cam de 4 cm
- 1 lingurita de boia
- 1 lingură linguri de ulei de măsline
- 4 ouă mari
- 4 salate romane, frunzele separate și spălate
- 250 g crutoane