Ai cautat retetaRulouri de vânătă cu sos pesto și quinoa
Mega image logo
  • Rulouri de vânătă cu sos pesto și quinoa

Rulouri de vânătă cu sos pesto și quinoa

Felii de vânătă rumenite în tigaie, umplute cu fâșii de prosciutto crudo și brânză Mozzarella, coapte apoi cu parmezan ras și sos pesto.
Rulouri de vânătă cu sos pesto și quinoa
Usor
0/5
Mediu

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • Pentru rulouri:
  • 2 vinete
  • 4 linguri linguri de ulei de măsline
  • 1 sare și piper după gust
  • 20 felii de prosciutto
  • 450 g Mozzarella
  • 40 g pesmet japonez (panko) sau obisnuit
  • Pentru garnisit:
  • 50 g brânză Grana Padano rasă
  • 1 borcan de sos pesto
  • 150 g quinoa
  • 1 legatura de oregano
  • Pentru rulouri:
  • 2 vinete
  • 4 linguri linguri de ulei de măsline
  • 1 sare și piper după gust
  • 20 felii de prosciutto
  • 450 g Mozzarella
  • 40 g pesmet japonez (panko) sau obisnuit
  • Pentru garnisit:
  • 50 g brânză Grana Padano rasă
  • 1 borcan de sos pesto
  • 150 g quinoa
  • 1 legatura de oregano