Rulouri de vânătă cu sos pesto și quinoa
Felii de vânătă rumenite în tigaie, umplute cu fâșii de prosciutto crudo și brânză
Mozzarella, coapte apoi cu parmezan ras și sos pesto.

Usor
0/5
Mediu
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- Pentru rulouri:
- 2 vinete
- 4 linguri linguri de ulei de măsline
- 1 sare și piper după gust
- 20 felii de prosciutto
- 450 g Mozzarella
- 40 g pesmet japonez (panko) sau obisnuit
- Pentru garnisit:
- 50 g brânză Grana Padano rasă
- 1 borcan de sos pesto
- 150 g quinoa
- 1 legatura de oregano
- Pentru rulouri:
- 2 vinete
- 4 linguri linguri de ulei de măsline
- 1 sare și piper după gust
- 20 felii de prosciutto
- 450 g Mozzarella
- 40 g pesmet japonez (panko) sau obisnuit
- Pentru garnisit:
- 50 g brânză Grana Padano rasă
- 1 borcan de sos pesto
- 150 g quinoa
- 1 legatura de oregano