Ai cautat retetaRulouri de vânătă cu sos pesto și quinoa
Mega image logo
  • Rulouri de vânătă cu sos pesto și quinoa

Rulouri de vânătă cu sos pesto și quinoa

Felii de vânătă rumenite în tigaie, umplute cu fâșii de prosciutto crudo și brânză Mozzarella, coapte apoi cu parmezan ras și sos pesto.

Dificultate

Usor

Pret

Mediu

Nota

4 din 5
Vegetarian
Fel principal
Rulouri de vânătă cu sos pesto și quinoa

Ingrediente pentru 1 Persoane

1 Persoane
  • Pentru rulouri:
  • 2 vinete
  • 4 linguri linguri de ulei de măsline
  • 1 sare și piper după gust
  • 20 felii de prosciutto
  • 450 g Mozzarella
  • 40 g pesmet japonez (panko) sau obisnuit
  • Pentru garnisit:
  • 50 g brânză Grana Padano rasă
  • 1 borcan de sos pesto
  • 150 g quinoa
  • 1 legatura de oregano

Cumpara toate ingredientele

Ingrediente esentiale
  • Produs momentan indisponibil online
    47649
  • Prosciutto crudo feliat 100g
    • low-price-no-circle.external.e570082f.svg
    109.90 Lei/Kg
    10,99 Lei
    86146
  • Pesto verde 190g
    Produs momentan indisponibil online
    33945
  • Pesmet Panko 180g
    58.28 Lei/Kg
    10,49 Lei
    10735
  • Incepe gatitul

    1. Taie vinetele pe lung în felii de 1-1,5 cm grosime. Prăjește-le în tranșe, într-o tigaie mare cu 1 lingură ulei de măsline, la foc mediu. Presară-le cu sare, piper și pudră de ceapă pe ambele părți pe măsură ce le prăjești. Gătește-le cam 3 minute pe fiecare parte. Mai adaugă ulei de măsline pe măsură ce le prăjești, dar nu exagera cu uleiul – nu vrei să le înmoi în ulei, doar să le rumenești frumos.
    2. Așază vinetele pe un tocător și acoperă-le cu felii de prosciutto. Așază un bețigaș de Mozzarella într-o margine și rulează-le. Așază rulourile într-o tavă pentru cuptor, cu cusătura în jos. Presară rulourile cu Grana Padano rasă, adaugă câteva linguri de sos pesto printre rulouri și introdu tava în cuptorul încins la 180°C, timp de 15 minute.
    3. Între timp, rumenește quinoa fiartă într-o tigaie cu 2 linguri ulei de măsline și 2 crenguțe oregano. Potrivește de sare și piper. 4. Împarte rulourile în farfurii, decorează cu oregano și servește alături cu restul de sos pesto și garnitură de quinoa.
    Nota
    Ai incercat aceasta reteta?
    Spune-ne cat de mult ti-a placut!
    Italian
    Vegetarian
    Vara
    Fel principal
    • Rulouri de vânătă cu sos pesto și quinoa

    Cumpara toate ingredientele

    Ingrediente esentiale
  • Produs momentan indisponibil online
    47649
  • Prosciutto crudo feliat 100g
    • low-price-no-circle.external.e570082f.svg
    109.90 Lei/Kg
    10,99 Lei
    86146
  • Pesto verde 190g
    Produs momentan indisponibil online
    33945
  • Pesmet Panko 180g
    58.28 Lei/Kg
    10,49 Lei
    10735