Rulouri de vânătă cu sos pesto și quinoa
Felii de vânătă rumenite în tigaie, umplute cu fâșii de prosciutto crudo și brânză
Mozzarella, coapte apoi cu parmezan ras și sos pesto.
Dificultate
UsorPret
MediuNota
4 din 5Vegetarian
Fel principal

Ingrediente pentru 1 Persoane
1 Persoane
- Pentru rulouri:
- 2 vinete
- 4 linguri linguri de ulei de măsline
- 1 sare și piper după gust
- 20 felii de prosciutto
- 450 g Mozzarella
- 40 g pesmet japonez (panko) sau obisnuit
- Pentru garnisit:
- 50 g brânză Grana Padano rasă
- 1 borcan de sos pesto
- 150 g quinoa
- 1 legatura de oregano
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
47649
86146
33945
10735
Incepe gatitul
1. Taie vinetele pe lung în felii de 1-1,5 cm grosime. Prăjește-le în tranșe, într-o tigaie mare cu 1 lingură ulei de măsline, la foc mediu. Presară-le cu sare, piper și pudră de ceapă pe ambele părți pe măsură ce le prăjești. Gătește-le cam 3 minute pe fiecare parte. Mai adaugă ulei de măsline pe măsură ce le prăjești, dar nu exagera cu uleiul – nu vrei să le înmoi în ulei, doar să le rumenești frumos.
2. Așază vinetele pe un tocător și acoperă-le cu felii de prosciutto. Așază un bețigaș de Mozzarella într-o margine și rulează-le. Așază rulourile într-o tavă pentru cuptor, cu cusătura în jos. Presară rulourile cu Grana Padano rasă, adaugă câteva linguri de sos pesto printre rulouri și introdu tava în cuptorul încins la 180°C, timp de 15 minute.
3. Între timp, rumenește quinoa fiartă într-o tigaie cu 2 linguri ulei de măsline și 2 crenguțe oregano. Potrivește de sare și piper. 4. Împarte rulourile în farfurii, decorează cu oregano și servește alături cu restul de sos pesto și garnitură de quinoa.
2. Așază vinetele pe un tocător și acoperă-le cu felii de prosciutto. Așază un bețigaș de Mozzarella într-o margine și rulează-le. Așază rulourile într-o tavă pentru cuptor, cu cusătura în jos. Presară rulourile cu Grana Padano rasă, adaugă câteva linguri de sos pesto printre rulouri și introdu tava în cuptorul încins la 180°C, timp de 15 minute.
3. Între timp, rumenește quinoa fiartă într-o tigaie cu 2 linguri ulei de măsline și 2 crenguțe oregano. Potrivește de sare și piper. 4. Împarte rulourile în farfurii, decorează cu oregano și servește alături cu restul de sos pesto și garnitură de quinoa.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Italian
Vegetarian
Vara
Fel principal
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
47649
86146
33945
10735