Rulouri cu carne, porumb si avocado
De catre Reteta Mega Image
ti-au ramas cateva resturi de friptura de la cina? in niciun
caz nu le arunca! Pune-le langa cateva legume proaspete
si adauga-le un sos bogat si micul dejun e gata!
Dificultate
UsorDurata
1'- 30'Pret
MediuNota
5 din 5Clasic
Altele
Aperitiv

Ingrediente pentru 2 Persoane
2 Persoane
- 4 foaie de tortilla
- friptura de porc
- friptura de pui
- 1 avocado
- frunze de salata
- 230 g porumb boabe (conserva)
- 1 iaurt
- 4 lingurita de zeama de lamaie
- 1 lingura cu ulei de rapita
- sare
- piper negru
Incepe gatitul
Pasul 1: Taie in fasii subtiri bucatile de friptura ramase. Scurge porumbul de zeama. Amesteca avocadoul taiat cuburi cu zeama de lamaie, uleiul, iaurtul, sare si
piper negru proaspat rasnit.
Pasul <2/b>: incalzeste foile de tortilla la microunde sau intr-o tigaie. Pune pe fiecare doua linguri cu fasii de carne, frunze de salata taiate, boabe de porumb si cate o lingura cu sos. Ruleaza si serveste rulourile imediat.
Pasul 3: Sugestie. Daca nu ai resturi de friptura, le poti inlocui cu felii de jambon, ciolan afumat, sunca.
Pasul <2/b>: incalzeste foile de tortilla la microunde sau intr-o tigaie. Pune pe fiecare doua linguri cu fasii de carne, frunze de salata taiate, boabe de porumb si cate o lingura cu sos. Ruleaza si serveste rulourile imediat.
Pasul 3: Sugestie. Daca nu ai resturi de friptura, le poti inlocui cu felii de jambon, ciolan afumat, sunca.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Aperitiv