Rosii in straturi
De catre Reteta Mega Image
Chiar daca ai putea sa fii deja indragostit de salata caprese (rosii, mozzarella, ulei de masline si busuioc), iti propunem o reteta noua si un truc surprinzator. inainte de a le folosi in salata, marineaza feliile de mozzarella pentru doar jumatate de ora. Chiar vei fi surprins de savoarea salatei!
Multumim pentru nota!
An error occurred[RO]
Ai acordat deja o nota
- Fel de mancare: Aperitiv
- Bucatarie: International
- Dieta: Clasic
- Mancare: Altul
- Ocazie: Altele
- Caracter sezonier: Toate sezoanele
Ingrediente
Aceasta reteta e pentru 2 persoane.
- 4 rosie mare (soiul inima de bou)
- 400 g mozzarella proaspata
- 3 fir de busuioc
- 150 ml ulei de masline
- 2 lingura cu otet de orez
- 20 g frunze de rucola
- piper negru
- sare
Pasul 1: Taie bucata de mozzarella in 12 felii aproximativ egale.
Pasul 2: Amesteca uleiul cu frunzele de rucola si busuioc tocate fin, completeaza cu otetul de orez, sare si piper negru proaspat rasnit. Toarna marinada obtinuta peste feliile de mozzarella si lasa-le la marinat pentru jumatate de ora.
Pasul 3: Feliaza rosiile (aproximativ in cinci) si intrepatrunde cate o bucata de mozzarella marinata (ca un turnulet). Serveste cu marinada ramasa.
Retete asemanatoare:
Iti multumim ca ai tiparit reteta. Speram ca ti-a placut si ca vei reveni pe site-ul nostru pentru a cauta si alte retete minunate.
Trimite aceasta reteta