Rosii in straturi
De catre Reteta Mega Image
Chiar daca ai putea sa fii deja indragostit de salata caprese
(rosii, mozzarella, ulei de masline si busuioc), iti propunem
o reteta noua si un truc surprinzator. inainte de a le folosi in
salata, marineaza feliile de mozzarella pentru doar jumatate
de ora. Chiar vei fi surprins de savoarea salatei!
Dificultate
UsorDurata
1'- 30'Pret
MediuNota
Reteta nu a fost votataClasic
Altele
Aperitiv

Ingrediente pentru 2 Persoane
2 Persoane
- 4 rosie mare (soiul inima de bou)
- 400 g mozzarella proaspata
- 3 fir de busuioc
- 150 ml ulei de masline
- 2 lingura cu otet de orez
- 20 g frunze de rucola
- piper negru
- sare
Incepe gatitul
Pasul 1: Taie bucata de mozzarella in 12 felii aproximativ egale.
Pasul 2: Amesteca uleiul cu frunzele de rucola si busuioc tocate fin, completeaza cu otetul de orez, sare si piper negru proaspat rasnit. Toarna marinada obtinuta peste feliile de mozzarella si lasa-le la marinat pentru jumatate de ora.
Pasul 3: Feliaza rosiile (aproximativ in cinci) si intrepatrunde cate o bucata de mozzarella marinata (ca un turnulet). Serveste cu marinada ramasa.
Pasul 2: Amesteca uleiul cu frunzele de rucola si busuioc tocate fin, completeaza cu otetul de orez, sare si piper negru proaspat rasnit. Toarna marinada obtinuta peste feliile de mozzarella si lasa-le la marinat pentru jumatate de ora.
Pasul 3: Feliaza rosiile (aproximativ in cinci) si intrepatrunde cate o bucata de mozzarella marinata (ca un turnulet). Serveste cu marinada ramasa.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Aperitiv